Televiziunea Romana regreta disparitia Deliei Budeanu si programeaza la TVR1, In memoriam, o editie Profesionistii cu indragita crainica
Luni, 21 Octombrie 2024

 

Timp de aproape trei decenii, de la debutul din 1970 pana in anul 1998, Delia Budeanu a scris cu eleganta si profesionalism o pagina de aur in istoria TVR

AdPlayers. Info

Lumea televiziunii este mai saraca, odata cu disparitia doamnei Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute crainice ale TVR. In memoriam, TVR 1 va difuza o editie Profesionistii cu indragita crainica, luni, 21 octombrie, de la ora 23.,00.

Timp de aproape trei decenii, de la debutul din 1970 pana in anul 1998, Delia Budeanu a scris cu eleganta si profesionalism o pagina de aur in istoria TVR.

Absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, Delia Budeanu a devenit una dintre figurile emblematice ale Televiziunii Romane, fermecand telespectatorii cu frumusetea sa in anii gri ai regimului comunist.

Dincolo de micul ecran, Delia Budeanu a fost distinsa cu titlul de „Ambasador al Bunavointei” din partea Organizatiei Natiunilor Unite si s-a implicat activ in promovarea culturii romane.

Televiziunea Romana este alaturi de familia indurerata in aceste clipe grele.

Mai mult in Media, TV, Oameni


PUBLICITATE: