TVR SPORT, lider de audienta pe timpul conferintei nationalei de fotbal, in topul canalelor de sport
Miercuri, 19 Iunie 2024

In mai putin de trei luni de la lansare, canalul de sport al Televiziunii Romane a realizat un record de audienta, inregistrand, la nivel urban 18+, in minutul de aur al transmisiei, un varf de 1,3% rating.

AdPlayers. info

Revenirea Romaniei la un turneu European dupa opt ani a adunat suporterii nationalei in fata televizoarelor. Dupa victoria uriasa a Romaniei in fata selectionatei Ucrainei, antrenorul tricolorilor, Edi Iordanescu, si capitanul echipei, Nicolae Stanciu, au discutat cu jurnalistii si au transmis primele ganduri dupa acest rezultat istoric.

In mai putin de trei luni de la lansare, canalul de sport al Televiziunii Romane a realizat un record de audienta, inregistrand, la nivel urban 18+, in minutul de aur al transmisiei, un varf de 1,3% rating. Aceste cifre au plasat canalul de sport al Televiziunii Romane pe prima pozitie in topul televiziunilor de profil din Romania, care analizau in direct performanta tricolorilor.

240 de mii de telespectatori au urmarit, la nivel national, pe TVR SPORT, emotiile impartasite de liderii nationalei la conferinta sustinuta dupa partida Romania-Ucraina.

Conferinta de presa a fost transmisa si online, pe TVR+, platforma Televiziunii Publice.

Pe parcursul turneului final, echipa TVR, formata din Dragos Stoica, reporter, si Valentin Motorga, cameraman, continua sa aduca telespectatorilor cele mai noi stiri din Germania, noua capitala a fotbalului european. Noutatile EURO 2024 sunt transmise in cadrul jurnalelor TVR si sunt dezbatute la TVR SPORT, in emisiunea „EuroArena”.

Sambata, 22 iunie, de la ora 21.00, alaturi de Costin Desliu si invitatii sai, fostul international Adrian Iencsi si jurnalistul Ionel Stoica , revin in „EuroArena” la TVR SPORT, inaintea partidei tricolorilor in compania Belgiei, iar de la ora 24.00 pentru o prima analiza a partidei.

Mai mult in Media, TV, Audiente

 


PUBLICITATE: