Premiata la Romanii au Talent de catre Smiley si Pavel Bartos, Villia - Iulia Vilceanu este gata sa sparga valuri cu „Oceanul”
Miercuri, 26 Iunie 2024

Odata cu lansarea videoclipului „Oceanul”, Villia intra in familia HaHaHa Production

AdPlayers.info

https://youtu.be/LvnEgPagHZE  

Numita fenomen si premiata cu un Golden Buzz la show-ul Romanii au Talent de catre Smiley si Pavel Bartos, Villia - Iulia Vilceanu - este gata sa faca si sa sparga valuri cu piesa ei din finala show-ului „Oceanul”.

O piesa extrem de sensibila, asa cum au fost toate de pana acum - „Trec peste” si „Norocul meu” - scrisa in totalitate de Villia - „Oceanul” contureaza tot mai mult portretul unui artist complex, fie el la inceput de drum.

Despre piesa, Villia spune ca: “ "Oceanul" e o piesa in care eu am incercat sa strecor putin din speranta aceea oarba, pe care o aveam din abundenta cand eram mici, si anume ca totul este posibil. E o piesa despre a visa si a nu lasa drumul inspre visul tau sa iti fure prea mult din speranta asta copilareasca, care te impinge inainte acel ultim centimetru cand crezi ca nu mai poti ajunge. Nu am ajuns inca, si da, mai e mult de mers, dar stiu sigur ca, sunt (si suntem) mai aproape decat eram ieri, iar pentru mine, piesa asta e unul dintre motive.”

Odata cu lansarea videoclipului „Oceanul”, Villia intra in familia HaHaHa Production.

Potrivit producatorilor, venirea Villiei este o miscare fireasca bazata pe talentul ei in calitate de cantautor si pasiunea pe care o are pentru muzica, pe de-o parte si continua cautare de talente marca HaHaHa Production.

 ”Spuneam despre "Oceanul" este o piesa scrisa despre incercarea de a nu iti lasa visul sa se piarda printre altele, " in oceanul asta mare". Cred ca de asta inseamna enorm pentru mine faptul ca piesa asta a devenit podul dintre tot ce a fost viata mea inainte, pana la Romanii au Talent si ce urmeaza dupa, odata cu alaturarea la HaHaHa Production.” declara Villia.

,,Nu credeam vreodata, sincer, ca o sa am norocul sa cunosc astfel de oameni, care sa viseze impreuna cu mine si care au acelasi drive de a aduce visul la realitate, dar uite-ne aici. Cred ca toata lumea stie ca HaHaHa este si a fost intotdeauna despre si pentru oameni, iar eu suntem extrem de mandra de faptul ca, incepand de azi, pot "sa cant, sa visez si sa rad", fiind unul dintre ei.”

Potrivit producatorilor, Villia reprezinta artistul tanar, viitorul creator de HIT-uri, muzicianul care traieste cu si prin muzica. Este reprezentanta generatiei sale: pasionala, puternica, stapana pe sine si pe mesajul pe care vrea sa-l ofere publicului.

Piesa „Oceanul” este productie HaHaHa Production.

Credite:

Muzica: Chopsticks, Iulia Vilceanu

Versuri: Iulia Vilceanu

Productie: Chopsticks

Mix/Master: Chopsticks

 

 

Pentru urmatorii Villia:

https://www.instagram.com/villia.official   

 https://www.facebook.com/villiaofficial  

 https://www.youtube.com/@Villia  

 https://www.tiktok.com/@villia.official





PUBLICITATE: