Noi ''Jocuri de celebritate'' cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate la Pro TV
TV
Miercuri, 08 Februarie 2017


Noi „Jocuri de celebritate” cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate la Pro TV

adplayers. info

Noi „Jocuri de celebritate” cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate la Pro TV. Cei trei protagonisti sunt pregatiti sa dea startul la un nou sezon Jocuri de celebritate! Din 22 februarie, de la 22:30.

„Abia astept sa inceapa noul sezon sa vedeti si voi cat de tare am ras si ne-am distrat! Ma bucur mult ca oamenii care ne trec pragul sunt deschisi si s-au obisnuit cu formatul. Au inteles ca emisiunea aceasta este distractie pura! Vin cu sufletul deschis si sunt gata pentru orice provocare!”, a declarat Octavian Strunila.

„Mai e putin si incepem noul sezon la care am muncit foarte mult, dar ne-am distrat si mai mult! Avem invitati numai unul si unul, care si-au lasat inhibitiile la usa si au intrat in jocul nostru total. Ce a iesit acolo, vedeti de pe 22 februarie.”, a declarat Paul Ipate.

La doua maini, Mimeaza daca poti, Ce ai in program?, Tutuet, Vezi ce spui!, sunt doar cateva dintre probele care le vor da batai de cap vedetelor si vor starni hohote de ras, din 22 februarie, numai la Pro TV.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: