The Macallan a colaborat cu Cirque du Soleil pentru a sarbatori 200 de ani de existenta a brandului
Joi, 20 Iunie 2024

Renumit pentru whisky-urile single-malt, The Macallan a demarat colaborarea, care se va derula pe parcursul mai multor ani, cu o experienta senzoriala de neuitat la domeniul la domeniul care ii poarta numele – casa brandului din Speyside, Scotia

AdPlayers. info

Pentru a sarbatori 200 de ani de existenta a brandului The Macallan, renumita marca de whisky scotian single malt a colaborat cu Cirque du Soleil in cadrul unui parteneriat care se va derula pe parcursul mai multor ani.

Sarbatorind sinergia creativa dintre cele doua marci, colaborarea a inceput in luna mai cu o experienta teatrala unica si va continua cu lansari globale de produse.

Colaborarea a demarat cu o experienta senzoriala de neuitat la domeniul The Macallan – casa brandului din Speyside, Scotia. Cu o echipa mixta de pe patru continente, Cirque du Soleil SPIRIT imbina elemente de arta din ambele lumi – expertiza de neegalat a The Macallan in mestesugul whisky-ului, cu maiestria Cirque du Soleil in artele spectacolului.

Pe parcursul lunii mai, fiecare spectacol i-a transportat pe oaspeti in universul teatral al taramurilor scotiene, pentru o experienta care a inclus acrobatii contorsionism, acrobatii in inel, pe sarma, jonglerii, salturi in inele, dansuri flamenco – cu o distributie de artisti din SUA, Marea Britanie, China, Spania, Canada, Finlanda, Malaezia, Cambodgia si Africa.

Purtand oaspetii intr-o calatorie multisenzoriala (vedere, gust, miros si sunet), spectacolele au oferit oportunitatea unica de a transmite o poveste in care reconectarea cu natura inspira forta de a proteja lumea naturala.

Spectacolele au marcat inceputul colaborarii intre cele doua branduri, care se va concretiza in mai multe momente pe tot parcursul anului 2024 si mai departe.

Jaume Ferràs, Creative Director, The Macallan, a declarat: “2024 marcheaza un an important pentru The Macallan, care sarbatoreste 200 de ani de existenta. Aceasta colaborare aduce impreuna doua branduri emblematice, ambele dedicate inovatiei constante, rezultand o experienta unica, inspirata in mod unic de Highlands si de povestea marcii noastre de pana acum. Am intampinat oaspeti din intreaga lume la domeniul The Macallan pentru lansarea acestei experiente spectaculoase, oferindu-le oportunitatea de a experimenta un act artistic uluitor si o degustare personalizata de whisky, toate sub emblema The Macallan.”

Marie-Hélène Delage, Creative Director la Cirque du Soleil, said: “Cirque du Soleil SPIRIT este o colaborare extraordinara, bazata pe respect reciproc. Prin armonia creata de natura si de poveste, am dezvoltat o colaborare care evidentiaza punctele forte ale ambelor marci. Cu aceasta invitatie, am intampinat oaspetii la o experienta de neuitat in frumusetea atemporala a domeniului The Macallan. Impreuna, am scris o poveste care celebreaza frumusetea, minunea si legatura profunda pe care toti o impartasim cu lumea naturala.”  

THE MACALLAN

The Macallan este renumit in intreaga lume pentru extraordinarele sale whisky-uri single-malt. Au trecut doua secole de cand Alexander Reid, fondatorul The Macallan, a distilat primul lot de whisky in alambicurile sale neobisnuit de mici din Speyside, Scotia, in 1824, pornind de la mostenirea speciala a whisky-ului scotian single malt.

O obsesie pentru calitate si maiestrie este semnul distinctiv al brandului The Macallan. Calitatea remarcabila si caracterul aparte al fiecarui whisky sunt influentate de butoaiele exceptionale de stejar condimentate cu vin de sherry - un angajament pentru obtinerea culorii naturale, bazat pe maiestrie. Proiectata de arhitecti de renume international, avand ca inspiratie vechile dealuri scotiene din jur, Distileria Macallan este situata pe un domeniu superb de 485 de acri.

Incepand din 2019, Coca-Cola HBC este promotor si unic distribuitor in Romania al portofoliului de bauturi alcoolice Edrington, care include brandurile premium de whisky The Macallan, Highland Park, The Famous Grouse si Naked Malt, dar si brandul de rom Brugal.

CIRQUE DU SOLEIL ENTERTAINMENT GROUP

Cirque du Soleil Entertainment Group este lider mondial in divertismentul live. Cu o istorie de patru decenii in care a depasit granitele imaginatiei, compania aduce o abordare creativa intr-o mare varietate de forme de divertisment, cum ar fi productii multimedia, experiente imersive si evenimente speciale. Cirque du Soleil Entertainment Group sarbatoreste 40 de ani de sfidare a realitatii, de definire a divertismentul si de iluminare a lumii prin arta si creativitate.

De la crearea sa in 1984, a inspirat peste 400 de milioane de oameni, pe 6 continente, in 86 de tari. Compania canadiana are acum peste 4000 de angajati, inclusiv 1200 de artisti cu 80 de nationalitati diferite.

Mai mult in Eveniment, Campanii, Entertainment, 


PUBLICITATE: