Telekom Romania Mobile este partener de telecomunicatii la Neversea
Miercuri, 26 Iunie 2024

Partener Exclusiv de Telecomunicatii, Telekom Romania Mobile va asigura internet mobil si voce pe parcursul evenimentului, ce va avea loc intre 4 si 7 iulie pe plaja Neversea Beach din Constanta

AdPlayers. info

Telekom Romania Mobile se alatura Neversea in calitate de Partener Exclusiv de Telecomunicatii, asigurand internet mobil si voce pe parcursul evenimentului, anunta oficialii de comunicare ai companiei.

Ajuns la a sasea editie, vine cu un lineup impresionant, pe placul zecilor de mii de fani care se vor aduna intre 4 si 7 iulie pe plaja Neversea Beach din Constanta.

„Ma bucur ca prin acest parteneriat cu Neversea avem ocazia sa punem la dispozitia romanilor o retea de telecomunicatii de inalta calitate si apreciata la nivelul industriei. Astfel, toti clientii nostri, fie utilizatori ai cartelei Nelimitat, fie abonati persoane fizice sau juridice, se vor bucura de fiabilitatea retelei Telekom Romania Mobile”, a comentat Mircea Hategan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

„Suntem incantati sa putem anunta ca Telekom Romania Mobile ne este partener de telecomunicatii si ca le putem oferi fanilor festivalului conexiunea la internet mobil de care au nevoie pentru a distribui toate momentele de neuitat de la Neversea. Probabil vom bate noi recorduri in materie de trafic de internet pe metru patrat”, a completat Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD Universe.

Fanii Neversea se vor putea conecta la reteaua Telekom 5G si vor efectua apeluri vocale prin serviciul VoWiFi nou lansat, care permite utilizatorilor sa efectueze si sa primeasca apeluri vocale printr-o conexiune WiFi, indiferent de acoperirea retelei mobile. Telekom va oferi de asemenea si acces la internet pentru festivalul Neversea, transmisii live si peste 100 de puncte de acces WiFi pentru personalul festivalului.

Pentru cei ce nu sunt clienti Telekom Romania Mobile, exista pe plaja Neversea Beach, in perioada festivalului, oferta de portare in retea, la pretul promotional de 3 euro atat la abonament cat si la cartela preplatita.

Telekom Mobile Romania ii asteapta pe fanii Neversea cu multe surprize si mai ales, cu o conexiune de internet mobil, cat sa faa live si insta seara de seara, fara oprire, nelimitat.

Mai mult in Parteneriate, Sponsorship, Telecom


PUBLICITATE: