Sustinut de Mol Romania, de 1 Iunie, Muzeul Antipa invita copiii la o mega-petrecere in aer liber!
Joi, 30 Mai 2024

Sponsorul principal al Muzeului Antipa este MOL Romania, iar partenerii proiectului sunt Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia de Mediu-Serviciul Ecologie Urbana, Crucea Rosie Romana, Filialele Sectoarelor 1 si 4, Aspire to change, Scoalait.ro, Profu de sah, Rom Autentic, Asociatia pentru Educatie Digitala Bigger Picture

AdPlayers. info

De ziua lor, cei mici sunt invitati la o petrecere in aer liber in curtea Muzeului Antipa. Tot atunci, ei vor primi in dar intrarea gratuita in expozitia permanenta, anunta muzeul.

Distractia si voia buna ii vor insoti pe copii pe tot parcursul zilei. Astfel, intre 10.00 si 17.00, curtea din spatele muzeului va fi plina de culoare, cantec si veselie! Activitati cu animatori, ateliere de creatie si lectura, precum si ateliere de sah sau robotica, zone dedicate tinerilor artisti in care acestia vor putea picta sau desena, dar si zone de dans si muzica, vor face deliciul unei super mega-petreceri in gradina!

Nu vor lipsi nici face painting-ul si tatuajele amuzante, dar si zona eco, si, sa nu uitam, atelierele de reciclare creativa, in care poti invata cum sa faci hranitori pentru pasari!

Sposorizat de lantul de menzinarii cu acelasi nume, MOL Corner ii asteapta pe copii cu multe surprize placute – un panou foto unde pot imortaliza amintirile zilei si sansa de a castiga instant o surpriza dulce Fresh Corner in statiile MOL Romania, prin aplicatia MOL MOVE.

De ziua lor, copiii se pot indulci cu un baton aromat de ciocolata Rom Autentic, un alt sustinator al priectului de 1 iunie de la Muzeul Antipa. Toate acestea precum si multe alte surprize dezvaluite la momentul oportun ii asteapta pe cei mici de ziua lor la Antipa.

Programul special al zilei de 1 iunie 2024 cuprinde activitati desfasurate intre orele 10.00 si 19.00. Intrarea este gratuita pentru copii, iar activitatile in aer liber se vor desfasura doar in conditii meteo favorabile. 

 

Evenimentul face parte din proiectului „Casa Pamantului", organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia de Mediu-Serviciul Ecologie Urbana, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului si Zilei Mediului.

 

Sponsorul principal al Muzeului Antipa este MOL Romania. Partenerii proiectului sunt Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia de Mediu-Serviciul Ecologie Urbana, Crucea Rosie Romana, Filialele Sectoarelor 1 si 4, Aspire to change, Scoalait.ro, Profu de sah, Rom Autentic, Asociatia pentru Educatie Digitala Bigger Picture.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, Timp Liber, CSR


PUBLICITATE: