Parcul industrial HELL a devenit cea mai mare fabrica de ultima generatie din lume detinuta de catre acelasi grup intr-o singura locatie
Miercuri, 29 Mai 2024

Dupa finalizarea noii unitati de productie, fabricile din complexul HELL se intind pe o suprafata de 77,11 hectare (771.100 metri patrati).

AdPlayers. info

Dupa finalizarea noii unitati de productie, fabricile din complexul HELL se intind pe o suprafata de 77,11 hectare (771.100 metri patrati). Potrivit producatorului complexul este cel mai mare gigant din lume, termen dat de faptul ca, in prezent, aceasta este cea mai mare fabrica de ultima generatie din lume, detinuta de catre acelasi grup, care produce si imbuteliaza (umple) cutii de aluminiu pentru bauturi intr-o singura locatie.

Datorita capacitatii de productie sporite, se pot produce pana la 4 miliarde de cutii de bauturi si 6 miliarde de produse finite pe an.

HELL ENERGY este unul dintre brandurile de larg consum cu cea mai rapida crestere din lume, fapt  demonstrat atat de succesul rapid, cat si de expansiunea exploziva pe pietele de export. Brandul de origine maghiara 100%, a fost creat in 2006, a devenit lider de piata in Ungaria pana in 2010, iar pe piata internationala a bauturilor energizante - cu o piata de export formata in prezent din peste 60 de tari - a devenit un jucator determinant.

Compania este singura din sectorul bauturilor energizante sustinuta de un brand puternic, cu o gama larga de produse la preturi accesibile, cu o fabrica moderna de imbuteliere si una de productie a cutiilor din aluminiu pentru bauturi, ceea ce ii ofera o pozitie strategica, de neegalat la nivel global.


Povestea brandului HELL a atins o noua etapa de evolutie: pe 24 mai 2024, compania a deschis, in Szikszó (Ungaria), o noua unitate de productie dotata cu tehnologie de ultima ora, care a fost inaugurata printr-o ceremonie, in Parcul Industrial HELL.

Odata cu ridicarea noii unitati, megafabrica HELL acopera o suprafata de 77,11 hectare, ceea ce a propulsat activitatea de productie la un nou nivel, in prezent putand gestiona un flux de productie de pana la 10 miliarde de cutii de bauturi pe an, adica 4 miliarde de cutii de aluminiu si 6 miliarde de bucati de produse finite (cutii umplute cu bauturi).

 

Potrivit companiei, fabrica poate procesa pana la 31 de milioane de cutii de aluminiu pe zi, dintre care 13 milioane sunt goale si 18 milioane sunt imbuteliate. In plus, complexul nou de fabrici este acum adaptat si pentru productia de cutii de aluminiu de 500 ml, ceea ce va permite extinderea ulterioara a gamei de produse, deja impresionanta.

 

"Este o mare onoare si bucurie pentru mine sa deschid portile noii noastre unitati de productie, care nu reprezinta doar inaugurarea unei cladiri, ci si inceputul unei noi ere in care productia cutiilor din aluminiu si imbutelierea de bauturi au loc aceeasi cladire. Acesta este cel mai avansat si mai eficient model de operare din industrie, unde competitivitatea si sustenabilitatea sunt strans legate de protectia mediului", a declarat Barnabás Csereklye, CEO HELL ENERGY Ungaria.

La ceremonia de inaugurare a fabricii a fost celebrata, de asemenea, cea de-a 18-a aniversare de la infiintarea HELL, subliniind astfel dinamica de crestere rapida a grupului si a gamei de produse de inalta calitate si in continua extindere. Brandul, emblematic deja, ocupa in prezent rolul de lider de piata in 10 tari, printre care si Romania. Pe langa bauturile energizante, portofoliul grupului include ceaiuri reci si bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu vitamine si apa de calitate premium. Mai mult, portofoliul include brandul de cafea gata preparata HELL Ice Coffee, care este lider de piata in 5 state.

Toate produsele HELL sunt fabricate in conformitate cu cele mai stricte reglementari din industria alimentara, continand materii prime de o calitate excelenta, fara conservanti, coloranti artificiali sau aspartam.

HELL ENERGY

HELL ENERGY este lider pe piata de baturi energizante din Romania si unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Gratie conceptului creativ, strategiei de vanzari si campaniilor memorabile de marketing, astazi HELL ENERGY este prezent in peste 50 de tari din toata lumea, fiind lider de piata in multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croatia si Bulgaria.

In luna aprilie 2023, HELL ENERGY Romania a finalizat o investitie importanta pentru evolutia companiei in Romania, in localitatea Ungheni (Mures). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania si-a marit capacitatea de depozitare si a fluidizat livrarile de produse din cele 3 game: HELL ENERGY - bauturi energizante, ICE COFFEE - cafea rece gata preparata si XIXO - ceaiuri reci si bauturi racoritoare carbogazoase.

Mai mult in Retail, Business, Bauturi

 


PUBLICITATE: