Coproductie pentru generatia Z. Mixton Music, The One Records si HaHaHa Production lanseaza „Vecinii de bloc” cu Iuliana Beregoi si Cristian Porcari
Vineri, 07 Iunie 2024

YouTube:   https://www.youtube.com/watch?v=FtZckHCkA5s

Noi rezidenti pentru Cartierul Generatiei Z, Iuliana Beregoi si Cristian Porcari, doi dintre cei mai influenti artisti tineri ai momentului, deschid sezonul verii cu o colaborare de senzatie.

Cu Muzica si Versuri de Catalin Dascalu, Cristian Porcari, Dragos Damsa, Iuliana Beregoi, piesa „Vecinii de bloc” este o coproductie Mixton Music, The One Records si HaHaHa Production.

Dupa Republica Moldova, piata muzica din Romania

Avand un background asemanator, dupa ce au cucerit publicul din Republica Moldova, cei doi isi continua aventura si in piata muzicala din Romania.

Piesa „Vecinii de bloc” vorbeste intocmai despre emotia unei povesti de dragoste intre vecinii ce se vad doar la geam, vis-a-vis unul de celalalt. O poveste extrem de autentica si valida in orice tara si-n orice cartier.

Despre piesa Iuliana Beregoi spune: “Vecinii de bloc e o poveste adolescentina in care se poate regasi oricine. Cu totii cred ca am avut un crush care locuia in apropiere si fata de care nu ne-am aratat sentimentele. Eu ador piesa si clipul si sper sa va placa si voua, tuturor. Va iubesc.”

Piesa „Vecinii de bloc” face parte din albumul Pas cu pas, lansat recent de Iuliana Beregoi poate fi ascultata de fani in premiera, LIVE, pe 8 iunie la Arenele Romane.

Iuliana Beregoi

Cantareata, actrita, vlogger si influencer, Iuliana Beregoi este una dintre cele mai iubite artiste de catre publicul tanar din Romania si Republica Moldova.

Supranumita si idolul generatiei Z, Iuliana s-a remarcat prin vocea calda, carisma si energia pozitiva cu care si-a castigat milioane de fani in cei 8 ani de cand si-a inceput cariera alaturi de casa ei de discuri, Mixton Music.

 

Cu piese in topurile de radio si in YouTube trending sau ca personaj principal in filme de cinema si Netflix, artista a avut o ascensiune constanta si organica ce se reflecta in concerte sold-out la Sala Palatului si Arenele Romane dar si in sute de milioane de vizualizari in online.

 

Cristian Porcari

De o energie peste masura si o pofta de viata si muzica, Cristian Porcari este unul dintre artistii cu cea mai activa comunitate online si offline.

Cu peste 500 K fani in mediul online, cea mai recenta intalnire a lui Cristian cu publicul a avut loc in deschiderea concertului SMILEYVERSE al lui Smiley, la Arenele Romane pe data de 1 iunie. 

Cristian Porcari a fost primul artist semnat de labelul The One Records, debutand in 2019 cu hitul „Prea Fire”. Cu peste 20 de piese lansate in 4 ani, Cristian Porcari este unul dintre cei mai populari artisti din mediul online reusind sa aiba piese cu milioane de vizualizari si streamuri.

Incepand cu 2024, The One Records si Hahaha Production si-au unit fortele pentru a impinge si mai sus cariera lui Cristian Porcari, pregatind proiecte care promit sa-l catapulteze la varful industriei muzicale.

Iuliana Beregoi poate fi urmarita pe urmatoarele canale

Instagram: https://www.instagram.com/iulianaberegoiofficial/  

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@iulianaberegoi  

YouTube: http://www.youtube.com/@iulianaberegoiofficial  

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6nNfOfgm69ASAI4UM8Xaym  

 

 

Cristian Porcari poate fi urmarit pe:

 

Instagram:

https://www.instagram.com/porcaricristian/   

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@porcaricristian  

YouTube: https://www.youtube.com/@porcaricristian  

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2CYdLJs282GH7B65QAZEA7?si=3azZeNPxT-WVc_LV4m-TkQ

Mai mult in Campanii, Lansari, Entertainment, Music Marketing


PUBLICITATE: