Votul publicului pentru proiectele de arhitectura la Bienala Arhitectura.6 HUMAN ± NATURE 2024
Luni, 08 Iulie 2024

Un proiect cultural initiat in parteneriat de Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Brasov-Covasna-Harghita, OAR Filiala Sibiu-Valcea si OAR Filiala Mures, HUMAN ± NATURE 2024 este sustinut de Ordinul Arhitectilor din Romania din Timbrul de arhitectura si cofinantat din bugetul Municipiului Brasov.

AdPlayers. info

La cea de-a 7 editie a Bienalei Arhitectura au fost depuse in etapa finala 99 de proiecte pentru concursul Nature Paths dedicat arhitectilor cu drept de semnatura din cadrul Bienalei Arhitectura.6 editia HUMAN ± NATURE 2024.

Proiectele inscrise sunt proiecte recente, dezvoltate in armonie cu contextul, care au fost finalizate in ultimii doi ani si care se incadreaza la una dintre cele 8 sectiuni prezentate in regulament.

Sectiunile la care votul publicului va fi premiat sunt:

1. ARHITECTURA – LOCUIRE | 2. ARHITECTURA DOTARILOR COMUNITARE SI DE PRODUCTIE | 3. ARHITECTURA SPATIULUI PUBLIC | 4. RESTAURARE / REABILITARE / INTERVENTII PE FONDUL CONSTRUIT |

Proiectul care va acumula cele mai multe voturi va primi distinctia “VOTUL PUBLICULUI”. Autorul sau colectivul de autori vor primi un trofeu si diploma aferenta premiului.

La fiecare dintre cele 8 sectiuni ale concursului, proiectul care va acumula cele mai multe puncte in urma votului public va fi premiat cu o distinctie speciala.

Pentru a incuraja participarea la vot fiecare persoana fizica va avea posibilitatea sa se inscrie in tragerea la sorti pentru castigarea unuia dintre cele 5 vouchere in valoare de 1000 lei puse la dispozitie de catre organizatori.

Pentru a se inscrie in tragerea la sorti fiecare participant la votare trebuie sa  lase un comentariu la unul sau mai multe dintre proiectele expuse in galerie. Comentariul trebuie sa fie insotit de NUMELE COMPLET al participantului. Pentru fiecare participant se admite o singura inscriere in tragerea la sorti.

Campania

Campania de votare “VOTUL PUBLICULUI” se desfasoara exclusiv online pe pagina web: https://arhitectura6.ro/votpublic

 

 

 

Campania de votare “VOTUL PUBLICULUI” se deruleaza in perioada 25 iunie - 20 august 2024. Rezultatele votului vor fi facute publice pe site-ul arhitectura6.ro si pe canalele de social media ale organizatorului.

 

Castigatorul campaniei va fi anuntat public in perioada 5-12 septembrie in cadrul galei de premiere odata cu inmanarea trofeului aferent castigatorului urmand ca ulterior sa fie publicat numele castigatorului si pe canalele de comunicare ale evenimentului: pagina de Facebook si Instagram.

Desfasurare

La vot participa toate persoanele care acceseaza galeria de proiecte online disponibila la https://arhitectura6.ro/votpublic  si voteaza unul sau mai multe proiecte. Numarul maxim de proiecte care poate fi votat de catre un participant este de 3 proiecte la fiecare sectiune.

Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc prin www.tragerilasorti.ro

Regulamentul integral al concursului poate fi consultat pe site-ul evenimentului: www.arhitectura6.ro  

Bienala Arhitectura.6 este un eveniment care isi propune sa inspire o schimbare de paradigma in domeniul arhitecturii si sa lase in urma un impact durabil asupra comunitatilor. Aducem laolalta experti si artisti locali, parteneri si colaboratori, care prin implicare interdisciplinara fac trecerea de la cuvinte la fapte.

In perioada septembrie - noiembrie, pe parcursul a 9 saptamani bienala va organiza in 9 orase din 6 judete prezentari, expozitii, concursuri si ateliere: Brasov, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Mures, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Reghin, Odorheiu Secuiesc si Gheorgheni. Va fi o calatorie prin inima tarii, prin care sunt aduse evenimentele organizate in comunitati cheie ale regiunii.

Mai mult in Campanii

    

PUBLICITATE: