Veneris avertizeaza asupra infectiei urinare in vacanta
Luni, 05 August 2024



,,Este bine sa porti mereu cu tine in bagajul de vacanta un test rapid pentru infectii urinare din gama Veneris, spun reprezentantii de comunicare.

AdPlayers. info

Veneris avertizeaza asupra infectiei urinare in vacanta. ,,Abia ai asteptat concediul ca sa poti pleca la mare, la munte, intr-o alta tara sau pur si simplu ca sa poti merge la piscina cu prietenii. Uneori insa, se intampla ghinionul sa apara ceva fix atunci cand credeai ca te-ai linistit si ca te vei putea bucura de zilele libere.

,,infectia urinara poate aparea cand iti este lumea mai draga! Acest tip de infectie este al doilea cel mai frecvent tip de infectie din organism si poate fi cauzat de o serie de bacterii. Daca te confrunti cu o senzatie puternica de arsura la urinare, ai urina tulbure sau incepi sa ai dureri sau simti presiune in zona inferioara a abdomenului, cel mai probabil ai facut o infectie urinare, avertizeaza responsabilii de comunicare.

Din pacate femeile sunt mai predispuse la a face o astfel de infectie, insa nici barbatii nu sunt scutiti. Tocmai de aceea este bine sa porti mereu cu tine in bagajul de vacanta un test rapid pentru infectii urinare din gama Veneris.

Acesta are precizie de laborator si poate detecta atat infectia tractului urinar inferior (cistita), cat si a celui superior (pielonefrita), masurand cu o acuratete de peste 99%, patru parametri din urina: leucocitele, nitritii, proteinele si sangele. In plus, este unisex, deci il poate folosi si partenerul tau in cazul in care apar semnale de alarma.

Asadar, este bine de stiut ca in doar 2 minute poti scapa de dubii cu un simplu test rapid de la Veneris, chiar si atunci cand esti departe de casa. Daca din pacate, rezultatul este unul pozitiv, poti contacta medicul de familie, iar acesta iti poate prescrie un tratament.

Speciaslistii Veneris spun ca este recomandat sa-ti faci testul rapid Veneris pentru infectii urinare inca de la primele simptome. Infectiile urinare netratate pot cauza probleme grave de sanatate, inclusiv pielonefrita acuta, infectii renale recurente, si in cazuri severe, septicemie, care poate fi fatala. In plus, femeile insarcinate cu infectii urinare netratate pot avea un risc crescut de a naste prematur.

Msai mult in Campanii             


PUBLICITATE: