Schimbari la varful afacerii de optica Lensa. Florin Melinte, Deputy CEO.
Miercuri, 21 August 2024

 


Cel mai mare retailer de optica din Romania, isi consolideaza echipa de management - Florin Melinte devine noul Deputy CEO si, impreuna cu Daniel Craciun, Fondator si CEO Lensa, va sustine consolidarea business-ului.

AdPlayers. info

Lensa, cel mai mare retailer de optica din Romania, potrivit companiei, isi consolideaza echipa de management. Florin Melinte devine noul Deputy CEO si, impreuna cu Daniel Craciun, Fondator si CEO Lensa, va sustine consolidarea business-ului.

Florin Melinte are o experienta solida de peste 14 ani, in cresterea si conducerea unor branduri de renume, precum Tesla, Mango si H&M. Expertiza sa se extinde si peste granitele Romaniei, Florin ocupand pozitii de top management atat in Belgia, cat si Luxemburg.

“Ne bucuram sa il primim pe Florin in echipa noastra si sa continuam consolidarea pozitiei de lider de piata. Sunt sigur ca impreuna vom reusi sa scalam business-ul si sa inovam serviciile de optica”, a spus Daniel Craciun, Fondator si CEO Lensa.

In Lensa, rolul lui Florin Melinte va avea in focus consolidarea strategiei pe termen lung impreuna cu Daniel Craciun, cresterea business-ului si coordonarea echipei de management a companiei.

“Am urmarit inca de la inceput expansiunea companiei pe piata locala si in tarile vecine. Lensa este un brand puternic, inovator, un pionier in industria de optica. Implicarea mea presupune o colaborare stransa cu o echipa deja consolidata, dedicata si profesionista, iar experienta mea va veni in completarea tuturor reusitelor de pana acum, astfel incat Lensa sa continue sa fie liderul pietei de retail de optica din Romania, si nu numai.” a declarat Florin Melinte, Deputy CEO Lensa.

In luna mai a acestui an, Lensa a sarbatorit 11 ani de activitate. Potrivit responsabililor de comunicare, cresterea companiei a fost una accelerata, anul 2023 fiind un reper important in istoria brandului de optica. Cu venituri de 207 milioane RON in 2023, Lensa a marcat o crestere de 54% fata de 2022. Expansiunea de anul trecut a presupus o investitie totala de 16.9 mil RON, iar la finalul anului, echipa retailerului de optica a ajuns la 800 de angajati.

Lensa este un brand 100% romanesc, fondat de antreprenorul Daniel Craciun. La 11 ani de la deschidere, potrivit companiei, Lensa este cea mai mare retea de optica din Romania, avand in portofoliu 87 de magazine in cele mai importante orase din Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Mai mult in Business, Management, Marketing, 


PUBLICITATE: