Polonezii de la Olini se lanseaza pe piata de uleiuri, oteturi si sucuri lacto-fermentate din ingrediente naturale din Romania
Joi, 29 August 2024



AdPlayers. info

Olini, producatorul local polonez de uleiuri, oteturi si sucuri lacto-fermentate din ingrediente naturale, face un pas important spre export si patrunde pe piata din Romania, anunta compania.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, povestea Olini a inceput odata cu uleiul de in presat la rece in mica moara de familie si s-a extins pana cand a devenit cunoscuta in toata Polonia.

Astazi, Olini este un cunoscut producator local care isi propune sa faca mai accesibil pentru toata lumea un stil de viata sanatos, stil de viata ce are in prim plan uleiurile presate la rece.

Producatori locali, surse externe verificate

Toate uleiurile si oteturile lor au la baza materie prima de calitate de la producatori locali, ce impartasesc aceleasi valori cu brandul, sau materie prima din surse externe verificate. Toate ingredientele trebuie sa fie pure, depozitate corespunzator si sa fi fost recoltate la momentul potrivit.

De-a lungul procesului de productie, semintele trec prin controale multiple ce urmaresc puritatea, umezeala si temperatura pentru a avea siguranta ca produsul final este unul de cea mai buna calitate.

Produsele Olini sunt fabricate la comanda tocmai pentru a le asigura calitatea si prospetimea. In plus, sunt ambalate cu grija in sticle de sticla fumurie pentru a proteja proprietatile compozitiei.

Portofoliul producatorului polonez cuprinde pe langa uleiuri presate la rece si oteturi artizanale, sucuri lacto-fermentate, paste de nucifere si bauturi benefice pentru sanatatea intestinului precum oxymel si kombucha.

Printre cele mai apreciate produse Olini se numara otetul de mere, uleiul de chimen negru si Oxymel, ultimele doua beneficiind si de o varianta special formulata pentru copii.

Otetul de mere are un proces de fermentatie indelungat, cu o durata de doi ani. Este 100% natural, nepasteurizat, si nu contine sulfiti, zahar, aditivi artificiali, conservanti sau coloranti.

Uleiul de chimen negru cunoscut si sub numele de “aurul faraonilor” este un produs de calitate, cu multiple beneficii pentru organism si frumusete. Gratie continutului ridicat de timochinona are efect antiinflamator, antialergic si imunomodulator. In plus, contine si ALA, care face parte din familia Omega3.

O noutate pentru piata romaneasca este produsul numit Oxymel. Acesta este o bautura din legume, condimente, ierburi si otet de mere, recunoscuta de secole pentru faptul ca sprijina imunitatea si sanatatea intestinala. Mai mult, este considerat a fi un antibiotic si probiotic natural.

Portofoliul

Pe langa uleiuri si oteturi artizanale, portofoliul Olini mai contine si creme de nucifere fara adaosuri de zahar sau ulei de palmier si diverse sortimente de kombucha cu gust delicios si continut de culturi de bacterii vii care sustin sanatatea intestinala si care pot fi o alternativa excelenta la cafea.

Toate produsele Olini sunt naturale, proaspete si au o compozitie simpla, nu sunt rafinate si nu contin aditivi artificiali.

Mai mult, Olini colaboreaza constant cu cercetatorii Universitatii medicale din Lodz pentru realizarea de studii ce vizeaza proprietatile si beneficiile produselor comercializate.

Povestea Olini a inceput cu uleiul de in presat la rece pentru membrii familiei si s-a extins apoi treptat la prieteni, vecini si comunitate pana cand a devenit cunoscut in toata Polonia.

Ajuns la maturitate, Olini face un pas important in afara tarii de origine, aducand in Romania produse pentru un stil de viata sanatos, ce sunt de ajutor pentru intarirea imunitatii, fabricate cu grija pentru pastrarea tuturor proprietatilor nutritive ale ingredientelor si transportate in recipiente care le pastreaza prospetimea.

Mai multe detalii pot fi gasite pe paginile:

Site: www.olini.ro

Instagram: https://www.instagram.com/olini.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61559586686056

 

Mai mult in Campanii, Lansari


PUBLICITATE: