Pauza temporara in productie la fabrica HELL, din cauza deficitului de vitamina B la nivel european
Vineri, 18 Octombrie 2024


Producatorul HELL ENERGY (Ungaria), va suspenda temporar productia de bauturi energizante HELL, care contin vitamine de tip B, incepand cu data de 17 octombrie 2024, pentru o perioada estimata de 2-3 saptamani.

AdPlayers. Info

Din cauza deficitului actual de vitamina B in Europa, producatorul HELL ENERGY (Ungaria), va suspenda temporar productia de bauturi energizante HELL, care contin vitamine de tip B, incepand cu data de 17 octombrie 2024, pentru o perioada estimata de 2-3 saptamani.

Lipsa vitaminelor B in Europa, raportata pe scara larga in media, are un impact semnificativ asupra industriilor farmaceutica si de productie a alimentelor. Vitaminele B sunt esentiale pentru multe procese, iar un exemplu relevant in acest sens este vitamina B12, care sustine activitatea normala a functiei imunitare si ajuta la reducerea oboselii.

„Ca raspuns la aceasta situatie, suntem nevoiti sa intrerupem productia de bauturi energizante HELL incepand cu data de 17 octombrie 2024, pentru o perioada limitata. Luam toate masurile sa minimizam durata acestei intreruperi si sa reducem impactul acesteia asupra partenerilor si clientilor nostri. Important este ca aceasta pauza de productie afecteaza doar bauturile energizante HELL, in timp ce restul produselor din portofoliul nostru – inclusiv Ice Coffee, XIXO si FloeWater – raman complet disponibile. Deoarece acest deficit afecteaza multe dintre industriile din Europa, lucram activ cu furnizorii si partenerii nostri internationali pentru a rezolva problema cat mai rapid cu putinta si apreciem intelegerea si sprijinul distribuitorilor si clientilor in aceasta perioada dificila”, au declarat reprezentantii companiei.

HELL ENERGY

HELL ENERGY este liderul pietei de baturi energizante din Romania si unul dintre brandurile de larg consum la nivel global. Gratie conceptului creativ, strategiei de vanzari si campaniilor memorabile de marketing, astazi HELL ENERGY este prezent in peste 50 de tari din toata lumea, fiind lider de piata in multe dintre acestea, printre care Ungaria, Slovacia, Grecia, Croatia si Bulgaria.

In luna aprilie 2023, HELL ENERGY Romania a finalizat o investitie importanta pentru evolutia companiei in Romania, in localitatea Ungheni (Mures). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania si-a marit capacitatea de depozitare si a fluidizat livrarile de produse din cele 3 game: HELL ENERGY - bauturi energizante, ICE COFFEE - cafea rece gata preparata si XIXO - ceaiuri reci si bauturi racoritoare carbogazoase.

Mai mult in Retail

 


PUBLICITATE: