NewTech Academy lanseaza cursul de digital marketing, in parteneriat global cu grupul international de tehnologie Wawiwa Tech Training
Luni, 16 Septembrie 2024

„Cursul propus de NewTech Academy este exact ce-ti trebuie daca vrei sa inveti cum sa faci marketing digital eficient, intr-o industrie care evolueaza constant. Vei invata nu doar sa folosesti uneltele digitale, ci si cum sa gandesti strategic, sa intelegi comportamentul publicului tau si sa optimizezi campaniile pentru rezultate semnificative. ” a spus Ionut Munteanu, trainer NewTech Academy si fondator Web Digital

AdPlayers. info

NewTech Academy, centru de excelenta in educatia tehnologica, lanseaza, incepand cu luna octombrie 2024, un nou program de formare de profesionisti in sectorul tech - cursuri de digital marketing, anunta initiatorii proiectului.

Infiintata in mai 2021, in parteneriat global cu grupul international de tehnologie Wawiwa Tech Training, NewTech Academy isi completeaza portofoliul care cuprinde deja cursuri de frontend developer, full-stack developer, data analyst si graphic designer.

Noul curs este acreditat de Ministerul Muncii si va fi un program de formare profesionala cu o durata de 200 de ore, timp de 6 luni, in care lectiile se vor desfasura seara. Acesta vizeaza cursanti cu sau fara experienta in domeniul tech, care doresc sa acceseze pozitii foarte cautate in acest domeniu.

Programul va oferi cele mai noi metodologii, cunostinte si instrumente dezvoltate de parteneri internationali si sustinute de mentori cu experienta vasta in domeniu. Studentii vor acumula cunostinte, abilitati si experiente practice pentru a face marketing digital eficient, cursul urmand sa acopere toate aspectele esentiale ale acestui domeniu, de la SEO, promovare prin Google Ads si social media, pana la email marketing, content marketing, analiza de date si optimizarea pentru conversii.

NewTech Academy

Centrul de formare NewTech Academy sprijina tinerii profesionisti din Romania sa acceseze industria tehnologica cu abilitati noi si experiente practice. In cadrul unei colaborari stranse cu o comunitate de lideri din industria tehnologiei romanesti, NewTech Academy are, in prezent, peste 400 de cursanti, carora le ofera programe de formare profesionala aliniate la nevoile industriei IT si, in general, ale angajatorilor din Romania.

Cursurile se adreseaza deopotriva absolventilor de facultate care nu au suficienta experienta practica, persoanelor care vor sa inceapa o noua cariera intr-un domeniu foarte atractiv din punct de vedere salarial, tinerilor pentru care practica solida este mai importanta decat baza teoretica, persoanelor care vor sa isi imbunatateasca abilitatile tehnologice si sa avanseze in cariera, persoanelor care isi doresc sa fie la curent cu cele mai recente schimbari in industrie.

„Cursul propus de NewTech Academy este exact ce-ti trebuie daca vrei sa inveti cum sa faci marketing digital eficient, intr-o industrie care evolueaza constant. Vei invata nu doar sa folosesti uneltele digitale, ci si cum sa gandesti strategic, sa intelegi comportamentul publicului tau si sa optimizezi campaniile pentru rezultate semnificative. ”, a spus Ionut Munteanu, trainer NewTech Academy si fondator Web Digital

,,Cursul este gandit sa te pregateasca pentru provocarile reale ale marketingului digital, prin studii de caz si exemple practice, astfel incat sa poti pune in aplicare tot ce inveti inca din prima zi. Cu aproape 20 de ani de experienta in domeniu, am ajutat sute de companii sa-si creasca prezenta online si sa obtina rezultate concrete. Am decis sa duc mai departe acest demers si prin NewTech Academy, oferind o alternativa practica la sistemul traditional de invatare, menita sa formeze specialisti capabili sa navigheze complexitatea marketingului digital”, a adaugat Munteanu.

Lavinia Chican, Board Member NewTech Academy a adaugat „Evolutia tehnologica si, implicit, dezvoltarea extrem de rapida a sectorului digital, a deschis o gama larga de oportunitati pentru cei cu abilitati in domeniu. Intr-o piata a muncii tot mai dinamica, cursul de digital marketing pe care il propunem este un must pentru cei care doresc sa aiba sansa de a putea activa in varii domenii. In mai putin de trei ani, cursurile noastre inovative si-au dovedit din plin eficienta – peste 70% dintre absolventii New Tech Academy reusind sa isi gaseasca rapid un angajator”.

NewTech Academy aduce in Romania metodologia performanta din cadrul Wawiwa Tech Training, partenerul sau global, cu o expertiza internationala in domeniu de peste 20 de ani. Structura programelor a fost dezvoltata de Wawiwa si echipa sa de profesionisti din industria tehnologiei din Israel, in conformitate cu standardele globale, si este utilizata in marile centre de instruire din Israel si din strainatate.

NewTech Academy ofera programe de recalificare pentru posturi foarte solicitate in piata fortei de munca din Romania, precum Full-Stack Developer (12 luni), Frontend Developer (9 luni), Data Analyst (9 luni), si Graphic Designer (9 luni). Ulterior, vor fi adaugate programe suplimentare, cum ar fi cele pentru specialisti in securitate cibernetica, design UI/UX si altele.

Concepute pentru instruire live, online sau hibrid, programele se desfasoara pe parcursul a 200-400 de ore, iar orarul cursurilor este unul flexibil. Cursantii vor avea acces si la sesiuni de mentorat, de creare a unui portofoliu profesional si de consiliere in gasirea unui loc de munca.

Mai mult despre proiectul NewTech, pe https://www.newtech.ro/  si https://www.wawiwa-tech.com

Mai mult in Digital


PUBLICITATE: