Micul Bricoleur in atelier itinerant. Luna Copiilor in ateliere creative in reteaua Leroy Merlin
Luni, 10 Iunie 2019
 

Micul Bricoleur in atelier itinerant. Luna Copiilor in ateliere creative in reteaua Leroy Merlin

„Atelierele noastre sunt cu participare gratuita si asteptam orice iubitor de bricolaj sa ne treaca pragul si sa se bucure de doua ore de relaxare alaturi de noi. Aceste ateliere sunt doar un prim-pas catre proiecte viitoare care vizeaza comunitatea #leroymerlin.” a declarat Frédéric Lamy, CEO LEROY MERLIN Romania

AdPlayers. info

LEROY MERLIN sarbatoreste vara si celebreaza luna dedicata copiilor printr-o serie de ateliere menite sa le dezvolte abilitatile practice si creativitatea, anunta reteaua de magazine.

De 1 iunie, Ziua Internationala a Copiilor, LEROY MERLIN a organizat in 10 magazine din tara ateliere Do-It-Yourself (DIY) special concepute pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani. Cei mici au pictat ghivece ceramice descoperind si explorand impreuna universul fascinant al culorilor, formelor si texturilor.

Cele 10 ateliere au strans o comunitate de peste 1.500 de participanti iubitori de proiecte DIY.

„Atelierele noastre sunt cu participare gratuita si asteptam orice iubitor de bricolaj sa ne treaca pragul si sa se bucure de doua ore de relaxare alaturi de noi. Aceste ateliere sunt doar un prim-pas catre proiecte viitoare care vizeaza comunitatea #leroymerlin.” – a declarat Frédéric Lamy, CEO LEROY MERLIN Romania

„Micul Bricoleur”, atelier itinerant

Pasiunea pentru bricolaj continua sa anime spiritele micilor artizani de obiecte decorative. Pe 3 iunie, 80 de elevi de la Liceul Teoretic National Bucuresti din grupa pregatitoare si invatamantul primar si-au inceput saptamana intr-o nota distractiva cu un atelier unde au personalizat rame foto cu mozaic de diverse culori.

Initiativa a apartinut cadrelor didactice de la Liceul Teoretic National, iar raspunsul LEROY MERLIN nu putea fi decat unul pozitiv, avand in vedere obiectivul companiei de a incuraja iubitorii de DIY sa-si urmeze pasiunea si sa isi puna in aplicare ideile ingenioase de bricolat.

Seria atelierelor „Micul Bricoleur” a continuat duminica, 9 iunie, in cadrul evenimentului Forbes Kids, cu acelasi entuziasm de a pune la lucru creativitatea celor mici intr-un cadru prietenos si plin de voie buna.


PUBLICITATE: