McDonald’s lanseaza un nou proces de pregatire al burgerilor iconici Mec
Burgerii iconici cu carne de vita si peste din meniul McDonald’s – Hamburger, Cheeseburger, Double Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder si Filet-o-Fish – sunt acum preparati in toate restaurantele Mec din tara dupa o noua metoda, pentru un gust si mai delicios.
AdPlayers. Info
McDonald’s in Romania inoveaza procesul de pregatire al burgerilor si seteaza noi standarde de calitate pe piata restaurantelor cu servire rapida din tara prin introducerea unui nou proces de pregatire al burgerilor cu carne de vita si peste din meniul Mec. Introdus in toate restaurantele McDonald’s la nivel national, noul proces aduce o serie de modificari in sistemul de gatire si preparare, dar si in ceea ce priveste ingredientele utilizate, imbogatind gustul clasic Mec cu un plus de savoare, anunta compania.
Astfel, burgerii core din meniul McDonald’s – Hamburger, Cheeseburger, Double Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder sau Fillet-o-Fish devin si mai suculenti si gustosi.
„Promisiunea McDonald’s de a oferi numai produse delicioase, de calitate superioara, ne motiveaza sa operam la cele mai inalte standarde, sa fim deosebit de exigenti in ceea ce priveste ingredientele pe care le folosim si modul in care preparam produsele. De aceea, continuam sa imbunatatim constant experientele pe care le oferim celor care aleg gustul delicios Mec de fiecare data cand au ocazia”, a declarat Paul Dragan, Director General Premier Restaurants Romania.
„Iar noutatile pe care le-am introdus in procesul de preparare al burgerilor reprezinta angajamentul nostru pentru o experienta clasica Mec la superlativ, pentru un plus de savoare pe care fanii il vor aprecia cu certitudine”, a completat oficialul.
Potrivit companiei, procesul de inovatie incepe in bucatariile restaurantelor McDonald’s, unde carnea este gatita dupa un nou procedeu imbunatatit ce contribuie la servirea unor burgeri mai fierbinti si mai suculenti. In plus, gustul carnii este imbogatit prin adaugarea condimentelor inca din aceasta etapa, pe grill, pentru o aroma mai intensa, iar feliile de branza se tempereaza diferit, rezultatul fiind topirea acestora mai rapida.
Gustul este dat si de noile chifle utilizate in retetele burgerilor iconici cu carne de vita sau peste, McDonald’s optand pentru chifle mai glazurate si pentru o modalitate de preparare care asigura mai multa rumenire. In acelasi timp, noul proces de pregatire aduce si o cantitate mai mare de sos pentru Big Mac, mici detalii care fac diferenta in gustul si experienta Mec.
Noua metoda de preparare a burgerilor clasici din meniul McDonald’s in Romania se aliniaza strategiei internationale McDonald’s. Burgerii Double Cheeseburger, Hamburger, Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder si Filet-o-Fish, produsi in conformitate cu noile standarde de preparare, sunt disponibili in toate cele 92 de restaurante McDonald’s din tara, inclusiv la McDrive si prin McDelivery.
Restaurantele McDonald’s in Romania sunt operate de Premier Restaurants Romania. McDonald’s, lider al pietei restaurantelor, are 92 de restaurante in 28 de orase, dintre care 46 restaurante cu McDrive si 47 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de peste 5.000 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate.
Mai mult in Campanii,