LONCOLOR lanseaza campania promotionala de vara ”Castigi cu stil si culoare o croaziera pe mare”
Luni, 29 Iulie 2024


Derulata in perioada 15 iulie – 30 septembrie 2024, campania se desfasoara la nivel national, iar participarea are loc prin inscrierea codului unic din interiorul steagului promotional care marcheaza produsele participante la promotie, prin oricare dintre urmatoarele metode: sms la 1859 (tarif normal in retelele: Orange, Vodafone, Telekom si Digi), scanarea codului QR aflat pe steag sau direct pe pagina campaniei. 

AdPlayers. Info

LONCOLOR anunta lansarea campaniei de vara 2024 ”Castigi cu stil si culoare o croaziera pe mare”, valabila in perioada 15.07.2024 – 30.09.2024.

Campania se desfasoara la nivel national, iar participarea are loc prin inscrierea codului unic din interiorul steagului promotional care marcheaza produsele participante la promotie, prin oricare dintre urmatoarele metode: sms la 1859 (tarif normal in retelele: Orange, Vodafone, Telekom si Digi), scanarea codului QR aflat pe steag sau direct pe pagina campaniei.  

Toate codurile valide inscrise in campanie au sansa de a castiga marele premiu: o croaziera de 7 zile pe Marea Mediterana. Se mai acorda 780 de premii zilnice – o perie electrica LONCOLOR iRonArc si 11 premii saptamanale constand in uscatoare de par DYSON Supersonic.

Participantii la promotie trebuie sa pastreze ambalajul, steagul promotional atasat cu codul unic inscris si bonul fiscal pe baza caruia au achizitionat produsul castigator pentru a putea valida premiul in cazul in care sunt desemnati castigatori.

„Doamnelor si domnisoarelor indraznete si cu spirit de aventura atunci cand vine vorba de culoarea parului, le oferim vara aceasta posibilitatea ca pe langa un par frumos si ingrijit cu ajutorul produselor LONCOLOR, sa castige si premii care sa le fie sprijin in alcatuirea unui look fresh. Prezenta noastra pe primele locuri in preferintele clientelor de peste treizeci de ani ne onoreaza si ne bucura in acelasi timp. Mai mult decat atat, aprecierea clientelor noastre ne obliga sa inovam constant formulele produselor pentru a continua sa le oferim si pe mai departe produse de colorare si de ingrijire a parului de o calitate superioara, care sa le suprinda placut si sa le puna in valoarea frumusetea.” a declarat Marius Nita, Director de Marketing si Vanzari, LONCOLOR

Gamele de vopsea care fac parte din promotie sunt: LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Natura, LONCOLOR Ultra Duo, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Expert Oil Fusion, LONCOLOR HEMPstyle, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR Expert.

Campania se desfasoara exclusiv in magazinele fizice, nu si in cele online.

Regulamentul promotiei si detalii, pe pagina campaniei

www.loncolor.ro/promotii/castigicustilsiculoareocroazierapemare

 

LONCOLOR

 

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importanta companie romaneasca producatoare de vopsea pentru par, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

LONCOLOR este brandul romanesc numarul 1 in categoria vopsea pentru par avand in portofoliu game care se adreseaza nevoilor diferite ale consumatoarelor:

Vopsea de par: LONCOLOR HEMPstyle, LONCOLOR Expert Oil Fusion, LONCOLOR Ultra, LONCOLOR Natura, LONCOLOR GoCrazy!, LONCOLOR Trendy Colors, LONCOLOR Ultra Duo, LONCOLOR Expert,

Ingrijire: LONCOLOR Trendy, LONCOLOR Expert

Mai mult in Campanii, Promotii,

 


PUBLICITATE: