FANTA® SI WARNER BROS. PICTURES in parteneriat global cu noul film BEETLEJUICE BEETLEJUICE
Luni, 12 August 2024



Parteneriat Fanii filmului vor avea la dispozitie o colectie exclusiva de ambalaje Fanta® cu design inspirat de Beatlejuice Beatlejuice, in editie limitata

 AdPlayers. info


Fanta® si Warner Bros. Pictures sunt incantati sa anunte un parteneriat global inainte de lansarea mult asteptatului film Beetlejuice Beetlejuice – care va debuta in cinematografe pe 6 septembrie 2024, anunta partenerii proiectului.

Potrivit informarii, Fanta® il invoca pe Beetlejuice cu o serie de ambalaje noi, inspirate de personajele filmului. Acestea vor fi disponibile doar pentru o parte dintre aromele din gama Fanta®, pentru o durata limitata de timp.  Astfel, Fanta Madness il va avea in prim plan pe Beatlejuice interpretat de Mikael Keaton, iar Fanta Orange o va infatisa pe Astrid, interpretata de Jenna Ortega. 

Produsele vor avea un cod QR care va putea fi scanat pentru mai multe detalii despre proiect. In cadrul campaniei, vor exista activari experientiale si digitale exclusive, precum si sanse de a castiga bilete pentru noul film Beetlejuice Beetlejuice in cinematografe. 

Nimic nu evoca viitorul sezon infricosator de Halloween mai bine decat o excursie la Winter River, unde se intorc trei generatii ale familiei Deetz, pentru ca in scurt timp sa-si gaseasca viata intoarsa cu susul in jos atunci cand portalul catre viata de apoi este deschis accidental. Apar rapid probleme in ambele taramuri, deoarece, odata convocat, este doar o chestiune de timp inainte ca Beetlejuice sa-si dezlantuie haosul!

Halloween-ul este una dintre putinele ocazii in care te poti elibera de obligatiile care vin adesea la pachet cu alte sarbatori si reprezinta oportunitatea de a-ti defini experientele in termenii tai – de la ceea ce alegi sa faci, pana la cei cu care alegi sa iti petreci timpul.

In acest an, Fanta® incurajeaza lumea sa se lase vrajiti de gustul fantastic Fanta® (Summon What You Wanta!”), oferind noi modalitati de a sarbatori Halloween-ul in stilul propriu, cu acces exclusiv la unul dintre cele mai asteptate filme ale sezonului - Beetlejuice Beetlejuice - si printr-o serie de activari speciale organizate in septembrie si octombrie. 

“Suntem atat de incantati sa aducem Beetlejuice Beetlejuice in cinematografe in luna septembrie si suntem mandri sa colaboram cu Fanta® pentru mult asteptata revenire a acestui personaj pe marele ecran. Fanta® este un colaborator stralucit si a oferit o intorsatura cu adevarat inventiva produsului lor cu o gama in editie limitata care se potriveste perfect cu viziunea creativa a regizorului Tim Burton.” - Dana Nussbaum, Executive Vice President, Worldwide Marketing la Warner Bros. Pictures

“Ne bucuram ca fanii sa descopere noul design special Fanta® inspirat de Beatlejuice Beatlejuice,  in editie limitata . Mai sunt multe de facut in cadrul acestui parteneriat, asa ca fiti atenti la o serie de experiente tematice Beetlejuice, care vor fi lansate pe parcursul lunilor septembrie si octombrie, astfel incat sa va puteti familiariza cu filmul sezonului.”  - Ibrahim Salim Khan, VP Global Category Strategy, Fanta la The Coca-Cola Company

Noile ambalaje  Fanta® vor fi disponibile in editie limitata incepand cu data de 15 august in magazinele din Romania.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest parteneriat si Summon What You Wanta, va rugam sa vizitati site-ul: www.coca-cola.ro. 

Partenerii

Compania Coca-Cola 

The Coca-Cola Company este o companie pentru toti, care ofera produse in peste 200 de tari si teritorii. Misiunea companiei noastre este de a racori lumea si a se implica intr-o schimbare in bine. Alaturi de marcile Coca-Cola, portofoliul nostru include Sprite, Fanta si alte bauturi racoritoare. Din categoriile de apa, bauturi pentru sportivi, cafea si ceaiuri, oferim brandurile Dasani, smartwater, vitaminwater, Topo Chico, BODYARMOR, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest si Ayakata iar pe segmentele de bauturi nutritionale, sucuri, lapte si bauturi pe baza de plante, oferim, printre altele, brandurile Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife si AdeZ. Ne adaptam in mod constant portofoliul, incepand cu reducerea zaharului din bauturile noastre, pana la dezvoltarea unor produse noi, inovatoare. Totodata, lucram pentru a avea un impact pozitiv in vietile oamenilor, in comunitate si asupra planetei, prin reaprovizionarea cu apa a surselor noastre, prin promovarea reciclarii ambalajelor, practici sustenabile de aprovizionare si reducerea emisiilor de carbon pe intregul lant de valoare. Impreuna cu partenerii nostri de imbuteliere, avem peste 700.000 de angajati, oferind oportunitati economice comunitatilor locale din intreaga lume.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. Pe plan local, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau, Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania. 

Aflati mai multe la www.coca-colacompany.com si urmariti-ne pe Twitter, Instagram, Facebook si LinkedIn.  

Beetlejuice Beetlejuice

Beetlejuice s-a intors!  Tim Burton, regizor nominalizat la Oscar, si actorul Michael Keaton, nominalizat la randul sau la premiile Oscar, se reunesc pentru Beetlejuice Beetlejuice, continuarea mult asteptata a premiatului film Beetlejuice. Keaton revine la celebrul sau rol alaturi de Winona Ryder in rolul Lydiei Deetz si Catherine O'Hara, in rolul Deliei Deetz, si cu noi membri ai distributiei, precum: Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti in debutul sau in lungmetraj, Jenna Ortega in rolul fiicei Lydiei, Astrid, si Willem Dafoe.

Dupa o tragedie familiala neasteptata, trei generatii ale familiei Deetz se intorc acasa la Winter River.  Inca bantuita de Beetlejuice, viata Lydiei este intoarsa cu susul in jos atunci cand fiica ei adolescenta rebela, Astrid, descopera modelul misterios al orasului in pod si portalul catre viata de apoi este deschis accidental.  Cu probleme in ambele taramuri, este doar o chestiune de timp pana cand cineva spune numele lui Beetlejuice de trei ori si demonul rautacios se intoarce pentru a-si dezlantui propriul haos.

 Burton, un gen in sine, regizeaza acest film dupa un scenariu semnat de Alfred Gough & Miles Millar, povestire de Gough & Millar si Seth Grahame-Smith, bazat pe o serie de personaje create de Michael McDowell si Larry Wilson.  Producatorii filmului sunt Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper si Burton, iar Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Larry Wilson, Laurence Senelick si Brad Pitt sunt producatori executivi.

 Warner Bros. Pictures prezinta o productie Tim Burton/Tommy Harper/Plan B Entertainment, un film de Tim Burton, Beetlejuice Beetlejuice, care va fi lansat doar in cinematografe si IMAX pe 6 septembrie 2024 in America de Nord si international incepand cu 4 septembrie 2024.  Acesta va fi distribuit la nivel mondial de Warner Bros. Pictures.

Mai mult in Sponsorship, Parteneriate, Campanii  


PUBLICITATE: