Demonstratie de tehnologie la Neversea de la Telekom Romania Mobile. Continua la UNTOLD
Luni, 15 Iulie 2024

,,Toti clientii care au fost pe plaja Neversea s-au convins de fiabilitatea retelei precum si de calitatea serviciilor Telekom Romania Mobile”, a spus Mircea Hategan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

AdPlayers. info

Neversea, cel mai mare festival de pe o plaja din Europa, desfasurat in Constanta, in perioada 4-7 iulie, a beneficiat din partea Telekom Romania Mobile, partener exclusiv de telecomunicatii, de o infrastructura de internet si telecomunicatii implementata in timp record, in aria delimitata pentru festival, in beneficiul participantilor la eveniment.

In cadrul evenimentului, Telekom Romania Mobile a instalat punctele de acces la internet, conectate la o infrastructura de fibra optica in perimetrul de desfasurare a festivalului, pentru a asigura conectivitatea pentru organizatorii Neversea, ceea ce a contribuit la asigurarea accesului in spatiul dedicat festivalului.

Telekom a asigurat si conectivitatea POS-urilor de incarcare a creditului pe bratari, si accesul la Internet atat al organizatorilor cat si al artistilor.

La randul lor, participantii la Neversea au putut beneficia de serviciile de voce si internet mobil oferite de companie prin intermediul cartelelor Mobil Nelimitat National.

„Echipa Telekom Romania Mobile a pus la punct pentru festival o retea puternica, fiabila si adaptata cerintelor unui eveniment de zeci de mii de participanti, in spatiul dedicat de pe plaja Neversea din Constanta. Toti clientii care au fost pe plaja Neversea s-au convins de fiabilitatea retelei precum si de calitatea serviciilor Telekom Romania Mobile”, a spus Mircea Hategan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile.

„Reteaua de acces la internet implementata de colegii de la Telekom Romania Mobile a fost de un real ajutor si ne-a permis sa oferim o experienta de calitate spectatorilor nostri, asigurand o serie de facilitati cu ajutorul conectivitatii premium. Ne bucuram sa ii avem ca partener de telecomunicatii si la UNTOLD, in august”, a comentat Flavia Gherman, Head of Partnerships UNTOLD Universe.

Suplimentar, pentru a asigura o experienta excelenta clientilor Telekom in zona festivalului, operatorul Telekom Romania Mobile a crescut capacitatea radio a retelei din zona festivalului, asigurand servicii 4G si 5G cu viteze de peste 150 Mbps pe toata durata festivalului, conform promisiunii sale facute clientilor proprii de a beneficia de cele mai bune servicii oriunde si oricand.

Telekom Mobile Romania va asteapta si la UNTOLD, la Cluj, pe 8 august, pentru o noua experienta muzicala si de interactiune fara egal in social media.

Mai mul in Campanii, Sponsorship, Entertainment


PUBLICITATE: