Contul de comunicare Provident Financial Romania, castigat de GMP&U
Joi, 26 Septembrie 2024



Nida Halit, Director Comunicare si Crisis Management, GMP&U.

AdPlayers. info

Agentia de comunicare independenta GMP&U castiga contul de comunicare Provident Financial Romania, consolidandu-si portofoliul de clienti din sectorul financiar si pozitia in piata, anunta agentia.

Potrivit companiei, noul parteneriat vine intr-un context de schimbari semnificative in industria institutiilor financiare nebancare (IFN), iar colaborarea vizeaza cresterea gradului de constientizare a rolului institutiei financiare nebancare, promovarea incluziunii financiare si a practicilor responsabile in creditarea consumatorilor.

Contul a fost castigat in baza unei licitatii, iar GMP&U a punctat la abordare strategica, tactici clare si o echipa de profesionisti in ariile pe care le reprezinta. 

Conform agentiei, in perioada urmatoare, GMP&U va dezvolta si implementa proiecte de comunicare care vor adresa modelul de business Provident si pozitia de lider a companiei, avand ca obiectiv o intelegere mai buna a pietei IFN-urilor, bazat, in continuare, pe dialog transparent intre companie si comunitati.

„Provident este un cont care vine cu anumite provocari si ne forteaza sa fim extrem de atenti la nuantele din lumea financiara, intr-o perioada in care educatia publicului in privinta creditarii este o tema centrala. Impreuna, ne vom concentra pe actiuni si proiecte comunicate intr-o maniera care sa ajute consumatorii sa faca alegeri financiare responsabile si constiente si sa inteleaga rolul companiei in societate.”, a declarat Nida Halit, Director Comunicare si Crisis Management, GMP&U.

Prin aceasta colaborare, Provident isi propune sa sustina imbunatatirea incluziunii financiare din Romania printr-o comunicare deschisa despre roluri, responsabilitati si nevoi, despre obiective echilibrate de business si despre dreptul oricarui roman de a avea acces la solutii financiare corecte si accesibile.



„Credem in decizii informate si in responsabilitate: facem parte dintr-o industrie cu un rol social bine definit, cu nevoi atat de reale si tangibile, incat responsabilitatea si claritatea sunt indispensabile. Ne-am bucurat sa regasim si la GMP&U astfel de valori si dorinta de a aduce claritate si a imbunatati perceptii.”, a declarat
Vlad Sandru, Director de Comunicare si Relatii Externe al Provident Financial Romania.

Echipa GMP&U alocata contului Provident este formata din patru divizii: PR & Crisis, Social Media, Creatie si BTL.

GMP & U

Parte a GMP Group, GMP & U este una dintre cele mai importante agentii de comunicare din Romania. De-a lungul timpului, activitatea agentiei a fost recunoscuta local si international la competitii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award.

Incepand cu anul 2023, in urma unui proces amplu de rebranding, agentia a devenit an IDEA Company, care crede in puterea ideilor si in solutii fluide la probleme complexe de business. Cu o echipa de 50 de angajati, noua agentie are o componenta strategica si creativa puternica, la care se adauga cinci departamente specializate: Consultanta & PR, Campanii integrate, Employer Branding, Digital & social media, Evenimente.

Provident Financial Romania 

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance (IPF), cel mai mare furnizor de credite la domiciliu din lume. Grupul are 1,7 milioane de clienti in 7 tari din Europa, precum si in Mexic si Australia. IPF este unul dintre cei mai mari angajatori britanici din Europa Centrala si de Sud-Est si companie internationala listata la Bursa din Londra. In Romania, Provident este prezent din 2006, timp in care a acordat imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, pentru peste 1,2 milioane de romani.

Mai mult in Licitatii, Conturi


PUBLICITATE: