Castigatorii turneului de hochei pentru copii Tiriac Trophy 2024
Luni, 21 Octombrie 2024

 

Allianz-Tiriac U15, Dedeman U13, Corona Brasov U11, Allianz-Tiriac U9 si Triumf Bucuresti U7 au adjudecat trofeul competitiei

AdPlayers. Info

Dupa patru zile de competitii intense pe gheata patinoarului Allianz-Tiriac Arena din Otopeni, cea de-a sasea editie a turneului de hochei Tiriac Trophy 2024, dedicat copiilor cu varste intre 5 si 14 ani, si-a desemnat castigatorii.

Echipele Allianz-Tiriac U15, Dedeman U13, Corona Brasov U11, Allianz-Tiriac U9 si Triumf Bucuresti U7 s-au dovedit a fi cele mai bune din categoriile lor de varsta, castigand trofeul turneului de hochei Tiriac Trophy 2024.

Evenimentul a reunit cele mai talentate echipe de hochei din tara, fiind o competitie mult asteptata de tinerii sportivi pentru a-si demonstra abilitatile si pasiunea pentru hochei.

Turneul din acest an a adus impreuna 26 de echipe din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Galati si Ditrau, incluzand categorii de varsta U7, U9, U11, U13 si U15.

"Este o mare satisfactie pentru mine ca am reusit sa organizam un eveniment de o asemenea amploare, care continua sa promoveze sportul in randul copiilor. Cu fiecare editie, turneul castiga popularitate in randul tinerilor sportivi si devine un punct de atractie pentru iubitorii hocheiului din Romania. Pot doar sa ma bucur si sa trag concluzia ca hocheiul romanesc are viitor", a declarat Ion Tiriac.

Competitia a fost marcata de confruntari stranse, emotii si spectacol pe gheata, iar festivitatile de premiere au fost onorate de prezenta unor personalitati de marca din lumea sportului, precum doamna Elisabeta Lipa, fostul mare hocheist Eduard Pana si jucatoarele de tenis Ilinca Amariei si Andreea Mitu.

Editia din 2024 a turneului Tiriac Trophy a reunit peste 400 de hocheisti, atat baieti, cat si fete, care si-au aratat determinarea si talentul in cele patru zile de meciuri ale tunerului de hochei, devenit deja o traditie in peisajul sportiv romanesc.


Clasamentul final al turneului Tiriac Trophy 2024

Categoria U15

Locul 1 – Allianz-Tiriac

Locul 2 – Corona Brasov

Locul 3 – Triumf Bucuresti

Locul 4 – Dunarea Galati

Categoria U13

Locul 1 – Dedeman

Locul 2 – Dunarea Galati

Locul 3 – Corona Brasov

Locul 4 – Olimpia Ploiesti

Categoria U11

Locul 1 – Corona Brasov

Locul 2 – Luptatorii Ditrau

Locul 3 – Dunarea Galati

Locul 4 – Allianz-Tiriac

Locul 5 – Allianz-Tiriac

Locul 6 – Triumf Bucuresti

Locul 7 – Allianz-Tiriac

Locul 8 – Olimpia Ploiesti

Categoria U9

Locul 1 – Allianz-Tiriac

Locul 2 – Dunarea Galati

Locul 3 – Corona Brasov

Locul 4 – Olimpia Galati

Locul 5 – Steaua Rangers

Locul 6 – Triumf Bucuresti

Categoria U7

Locul 1 – Triumf Bucuresti

Locul 2 – Skoda

Locul 3 – Corona Brasov

Locul 4 – Dunarea Galati

Locul 5 – Steaua Rangers

Mai mult in Sponsorship, Sport Marketing, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: