Alex Badila este numit Managing Director la Publicis România
Luni, 23 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Alex Badila este numit Managing Director la Publicis RomâniaAlex Badila (foto) este noul Managing Director al Publicis România, se arata într-un comunicat remis AdPlayers si AdPlayers.ro. Începând din luna octombrie, spun reprezentantii agentiei, Teddy Dumitrescu îsi va pastra functia de Presedinte si CEO pentru toate companiile grupului Publicis (Publicis România, Publicis Dialog, Publicis Events, Publicis Healthcare si Optimedia).

Alex Badila si-a început activitatea sub cartea de vizita a agentiei Publicis România, în urma cu 5 ani, dupa cum afirma reprezentantii agentiei, în departamentul de Client Service, din pozitia de Account Director,  pe atunci al Focus Advertising.

Pâna în prezent, spune agentia, Badila a parcurs toate etapele carierei pâna sa ajunga în pozitia de Managing Director, el fiind implicat în ultimii 3 ani, ca membru al comitetului director, în toate aspectele operationale ale activitatii si în toate deciziile importante ale agentiei, se mai arata în comunicatul de presa remis AdPlayers si AdPlayers.ro.

Reprezentantii companiei sustin ca Publicis România si-a consolidat structura manageriala si este în proces de reorganizare creativa. "Si acesta este numai începutul!”, este de parere Teddy Dumitrescu, CEO si Presedinte Publicis România

Alex Badila este numit Managing Director la Publicis România„Avem  un nou sediu, un nou Managing Director si un nou Director de Creatie: Razvan Capanescu – un lider creativ consacrat si premiat la festivaluri de publicitate din tara si strainatate”, adauga Teddy Dumitrescu. „Sunt ajustari necesare pentru o organizare solida, în masura sa livreze la înaltimea asteptarilor”.

Obiectivul

“În mod sigur este cea mai mare provocare pe care am avut-o pâna în acest moment, tinând cont si de dimensiunea companiei, marimea business-ului si al faptului ca Publicis este nava amiral a grupului", spune Alex Badila , Managing Director, Publicis România.

“Obiectivul meu principal este sa aduc compania, din toate punctele de vedere, inclusiv perceptie,  cât mai aproape de nivelul pe care îl are ca cifra de afaceri si anume numarul 2 în topul agentiilor de publicitate din România”, adauga Badila, referindu-se la pozitia companiei într-un top alcatuit de Capital, recent, pe baza cifrelor de afaceri pe anul 2005 publicate de saptamânalul de afaceri.

Dupa plecarea lui Dragos Olteanu, creatia agentiei este condusa, de curând, si de un nou Director de Creatie – Razvan Capanescu, ex-Ogilvy&Mather. Noul sediu în care s-a relocat Publicis România împreuna cu celelalte companii din grup, mai putin Optimedia, este pe Str. Luminei Nr. 8 din Bucuresti, Tel: (021) 407 56 00, Fax: (021) 310 06 49.

AdPlayersFile

Publicis România

Dupa cum spun oficialii agentiei, Publicis România este o agentie de publicitate full-service care si-a început activitatea în 1993 iar în prezent detine în portofoliu clienti cu renume pe plan local sau international precum: Anchor Group, British Airways, Schering Plough, Campofrio, Domeniile Tohani, Du Pont, Finansbank, Groupe SEB, Garnier, Hochland, HP,  L'Oreal, Modul Design, Nissan, Renault, OMV, Podravka, P&G, URSUS Breweries, Ulker, Wienerberger, Whirlpool.

Alex Badila

Absolvent al Academiei de Studii Economice – Facultatea de Marketing, potrivit agentiei, Alex Badila are o experienta complexa de 10 ani în marketing si advertising, în diverse domenii ca media, automobile, vopsele, cosmetice, FMCG’s, anunta reprezentantii companiei competenta lui Badila . Badila a lucrat de ambele parti ale “baricadei”, sustine agentia pe care o conduce, mai întâi de partea “clientului” - în cadrul Pro International/Media Pro Group si Dufa România, dupa care în rândul agentiilor de publicitate - Headvertising si mai apoi Ogilvy & Mather.

PUBLICITATE: