Venituri totale de 66.7 milioane de euro si o crestere a bazei de abonati de 4,7% de la an la an, la Telekom Romania Mobile pe T2, 2024
Vineri, 09 August 2024

Baza de abonati a crescut cu 4.7%, fata de aceeasi perioada a anului anterior, ajungand la 1.951 milioane, iar baza de clienti totalizeaza 3.60 milioane

AdPlayers. info

La sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului 2024, Telekom Romania Mobile a inregistrat 1.951 millioane utilizatori pe baza de abonament, in crestere cu 4.7% comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, continuand trendul crescator al bazei de abonati inceput in trimestrul patru al anului 2020.

In aceeasi perioada, baza totala de abonati a fost de 3.60 milioane utilizatori, in scadere cu 11.4%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, influentata de optimizarea unor activitati de marketing.

La 30 iunie 2024, Telekom Romania Mobile a inregistrat venituri totale de 66.7 milioane euro, in scadere cu 3.7%, comparativ cu aceeasi perioada din 2023. Veniturile din servicii mobile au fost afectate de promotiile oferite pentru retentia clientilor in perioadele anterioare, precum si de scaderea cu 50% a ratei de terminare a apelurilor, implementata la inceputul anului 2024. Alte categorii de venituri s-au aflat pe un trend pozitiv in acelasi trimestru, reflectand in principal vanzari crescute de terminale.

Charalampos Mazarakis, Director General Telekom Romania Mobile: “Ramanem concentrati pe a oferi clientilor excelenta, prin produse si servicii gandite in acord cu nevoile lor, in timp ce avem in vedere optimizarea si transformarea business-ului companiei noastre catre o experienta digitalizata.”

In iunie 2024, Telekom Romania Mobile a lansat o oferta speciala, adresata atat clientilor de cartele preplatite cat si abonatilor, sub sloganul „Vino in Nelimitat Shop si ai totul la 3 euro!”. Oferta este destinata clientilor persoane fizice si antreprenorilor si vine dupa lansarea serviciului  VoWiFi, care ofera libertatea de a comunica din orice locatie, prin WiFi internet.

Mai mult in Business, Rapoarte,


PUBLICITATE: