Parteneriat permanent intre Clinica Bless de la Bucuresti si Fundatia de Medicina Fetala de la Londra, pentru viitoarele mamici
Marti, 16 Aprilie 2024

Condusa de Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrica-ginecologie, specialist medicina materno-fetala si terapie fetala, doctor in stiinte medicale, echipa medicala de la Clinica BLESS este pregatita pentru monitorizarea sarcinilor si supervizarea nasterii propriu-zise, inclusiv in cazul sarcinilor cu risc, conform standardelor internationale in domeniu.

AdPlayers. info

Clinica BLESS, centrul medical dedicat viitoarelor mame care isi doresc o abordare multidisciplinara in ceea ce priveste monitorizarea sarcinii si nasterea, anunta lansarea oficiala, mizand pe resursa umana de exceptie si anume echipa medicala cu supraspecializare internationala, la Londra.

Condusa de Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrica-ginecologie, specialist medicina materno-fetala si terapie fetala, doctor in stiinte medicale, echipa medicala de la Clinica BLESS este pregatita pentru monitorizarea sarcinilor si supervizarea nasterii propriu-zise, inclusiv in cazul sarcinilor cu risc si orice tip de patologie complexa asociata sarcinii, conform standardelor internationale in domeniu.

Potrivit clinicii, toate cadrele medicale din echipa BLESS au urmat programul de formare al Fundatiei de Medicina Fetala de la Londra, coordonat de catre Profesorul Kypros Nicolaides, unul dintre pionierii medicinei materno-fetale la nivel mondial.

Parteneriatul permanent dintre Clinica Bless si Fundatia de Medicina Fetala de la Londra are doua ramificatii. In primul rand, in virtutea acestei afilieri interationale, cazurile cu o complexitate crescuta sunt discutate si analizate impreuna cu specialistii fundatiei din Marea Britanie si Profesorul Nicolaides. Iar in al doilea rand, Clinica BLESS pregateste organizarea unor cursuri de formare pentru cadrele medicale, in colaborare cu fundatia britanica.

Sloganul clinicii – Luptam pentru viata inainte de viata – nu este intamplator ales, ci vizeaza misiunea acestui centru medical, si anume : identificarea pracoce a riscurilor asociate sarcinii si interventia profilactica sau terapeutica, precum si abordarea multidisciplinara pentru imbunatatirea prognosticului de sarcina dusa la bun sfarsit si finalizata cu o nastere reusita. De altfel, prioritare pentru Clinica BLESS sunt morfologiile de sarcina, monitorizarea sarcinilor cu risc si identificarea cazurilor ce necesita chirurgie fetala sau terapie fetala, pentru solutionarea prompta a acestora.



”De peste 15 ani ajut mamele sa duca sarcina la bun sfarsit si sa nasca copii sanatosi.  Mentorul meu, profesorul Kypros Nicolaides, a revolutionat medicina materno-fetala si ne-a inspirat pe noi, cei care am lucrat impreuna cu el, sa luptam cu toate mijloacele pentru viata viitorilor copii. Imi doresc sa fiu alaturi de viitoarele mame pe parcursul sarcinii, sa le ajut in aceasta calatorie unica, miraculoasa si extrem de provocatoare pentru fiecare femeie, prin dovezile stiintifice si metodele terapeutice pe care medicina materno-fetala ni le pune la dispozitie”, spune Dr. Ana Maria Vayna, medic primar obstetrica-ginecologie, specialist medicina materno-fetala si terapie fetala, doctor in stiinte medicale, Clinica BLESS.

,,Desi este o ramura relativ noua a medicinei si a obstetricii, medicina materno-fetala a evoluat cu rapiditate ajutandu-ne in prezent sa luptam pentru viata din momentul in care inima viitorului copil incepe sa bata, la aproximativ 20 de zile de la conceptie. BLESS este o clinica asa cum am visat, in care urmarim fiecare sarcina conform unui program personalizat, interdisciplinar, cu grija si atentie, bazandu-ne pe standardele internationale in domeniu.”  adauga sefa echipei medicale de la Clinica BLESS.

Cu o investitie totala de 670.000 euro, Clinica BLESS asigura viitoarele mame ca vor gasi atunci cand pasesc in clinica nu doar o echipa medicala extrem de bine pregatita, calda si empatica, ci si un spatiu primitor, cu cele mai noi dotari la capitolul echipamente medicale pentru investigatii amanuntite de medicina materno-fetala. O treime din investitia initiala reprezentand-o aceste echipamente.

Mai mult in Parteneriate, Antreprenoriat, Business, Sanatate

 


PUBLICITATE: