Parteneriat AI intre start-up-ul romanesc Brainactive.ai cu un pionier global pentru cresterea in cercetare de piata globala
Vineri, 09 August 2024

Daniel Dunose, CEO al Brainactive.ai

Prin acest parteneriat, Brainactive.ai si Cint le ofera organizatiilor care vor sa fie inaintea tendintelor cea mai recenta tehnologie in materie de cercetare, date precise, inteligenta umana si solutii bazate pe AI

AdPlayers. info

Brainactive.ai, o platforma de cercetare de piata bazata pe Inteligenta Artificiala fondata in Romania anunta ca a incheiat un parteneriat cu Cint, pionier in industria de Research Technology (ResTech), pentru a le oferi clientilor din toate industriile posibilitatea de a conduce proiecte de cercetare la scara larga intr-un timp foarte scurt.

Indiferent de nivelul de experienta in cercetarea de piata sau sociologie, orice persoana are acum posibilitatea sa conduca cercetari ample pe o baza de date de consumatori reali din peste 130 de tari, in doar cateva minute, cu ajutorul tehnologiei AI conversationale si generative. De obicei companiile cheltuie undeva intre 30.000 si 40.000 de dolari si aloca 6-8 saptamani in medie pentru un studiu, pentru a extrage date relevante prin utilizarea instrumentelor traditionale de sondare a consumatorilor.

Prin acest parteneriat, Brainactive.ai si Cint le ofera organizatiilor care vor sa fie inaintea tendintelor cea mai recenta tehnologie in materie de cercetare, date precise, inteligenta umana si solutii bazate pe AI, care permit obtinerea de informatii strategice de la clientii actuali si potentiali in timp real, fara a mai apela la intermediari.



Daniel Dunose, CEO al Brainactive.ai, a declarat: „Viitorul apartine organizatiilor care adopta tehnologiile transformatoare. Cu toate acestea, sa pui intrebarile corecte la momentul potrivit pentru a obtine raspunsurile ce duc la decizii de business informate este la fel de important. Gratie acestui parteneriat cu Cint, suntem acum capabili sa acoperim intregul spectru de nevoi de cercetare de piata, si astfel sa furnizam raspunsuri corecte in orice domeniu de interes prin accesarea unei baze de date de sute de milioane de respondenti din intreaga lume”.

Patrycja Reinhart, VP, Account Management Cint, Europa Centrala a adaugat:

„Cercetarea de piata comprehensiva a fost in mod traditional domeniul expertilor cu multi ani de pregatire si experienta. Impreuna cu Brainactive.ai spargem barierele si le oferim clientilor din toate industriile si zonele geografice instrumentul potrivit pentru a conduce proiecte de cercetare de mari dimensiuni in timp scurt, cu raspunsuri de la consumatori reali. Acest parteneriat le va da liderilor din companii exact ceea ce au nevoie pentru a lua decizii de business mai informate decat pana acum”.

Platforma Brainactive.ai este integrata cu peste 300 milioane de consumatori atent profilati din 70 de surse de date, incepand cu informatiile demografice si incheind cu comportamentul de consum, preferinte, ce detin in proprietate etc. Chestionarele pot fi create in doar cateva minute cu ajutorul asistentului platformei AI, Brainy.

Startup-ul, aflat la inceput de drum, a reusit sa colecteze 80% din targetul de finantare propus. Cateva zeci de companii folosesc deja varianta beta a produsului, iar finantarea obtinuta prin Seedblink va ajuta startup-ul sa creasca la nivel global.

Brainactive.ai este o platforma in domeniul cercetarii de piata, de tip self-service. Construita cu un focus pe simplitate si usurinta la utilizare, Brainactive este integrata cu peste 300 milioane de consumatori atent profilati din 70 de surse de date, incepand cu informatiile demografice si incheind cu comportamentul de consum, preferinte, ce detin in proprietate etc., astfel incat companiile sa poata obtina informatii relevante cu privire la produsele si serviciile pe care le cerceteaza exact de la oamenii care le utilizeaza sau sunt interesate de acestea.

Cine este Cint?

Cint este pionier in domeniul tehnologiei de cercetare (ResTech). Platforma The Cint Exchange este cel mai mare marketplace in domeniul cercetarii de marketing digital din lume. Clientii folosesc the Cint Exchange pentru a publica intrebari de chestionar si pentru a obtine raspunsuri de la peste 335 de milioane de oameni din 130 de tari, care si-au dat acordul sa le fie impartasite opiniile, motivatiile si tiparele de comportament contra cost.

Cint Group AB (publ), listat la Nasdaq Stockholm (STO: CINT), are peste 1.000 de angajati. Cint are birouri in Stockholm, London, New York, New Orleans, Singapore, Gurgaon, si Sydney, printre altele.

Mai mult in Business, Parteneriate, Cercetare, Research, 


PUBLICITATE: