Limitless Agency este noua agentie de SEO pentru Romstal, in urma unei licitatii
Vineri, 28 Iunie 2024

Colaborarea dintre cele doua companii este rezultatul unui pitch castigat de Limitless Agency si are ca obiectiv principal optimizarea prezentei online a retailerului.

AdPlayers. info

Limitless Agency, una dintre cele mai mari agentii de marketing digital din Romania, este noul partener strategic al Romstal, lider in domeniul instalatiilor pe piata din Romania si furnizor de solutii complete, atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru proiecte extinse din sectorul comercial, anunta oficialii de comunicare.

Ptrivit informarii, colaborarea dintre cele doua companii este rezultatul unui pitch castigat de Limitless Agency si are ca obiectiv principal optimizarea prezentei online a retailerului.

„Colaborare cu Limitless Agency vine in contextul obiectivelor de imbunatatire a prezentei online si de preintampinare a nevoilor clientilor nostri in era digitala”, a spus Giovanni Perini, Director Marketing, Romstal.

,,Volumul mare de produse disponibile in e-shop ne solicita un partener care sa stie exact cum sa sporeasca vizibilitatea articolelor si sa le aduca direct la consumatorii interesati. Suntem increzatori ca impreuna vom reusi sa ne consolidam prezenta online prin noua strategie SEO si sa ajungem mai aproape de clientii nostri tinta”, a adaugat oficialul de marketing Romstal.

AdPlayersPROFILE

Limitless Agency. Portofoliu de aproximativ 400 de magazine online

Cu un portofoliu de aproximativ 400 de magazine online, pe mai multe verticale de piata si cu o experienta de gestionare a unor bugete de marketing ce depasesc 40 de milioane de euro, Limitless Agency a fost alegerea optima pentru nevoile de business ale companiei Romstal.

„Mediul de afaceri este din ce in ce mai competitiv, iar dinamismul sectorului B2C si nevoia constanta de a ramane relevant si aproape de clienti, sunt principalele motive pentru care prezenta online este esentiala pentru succesul oricarei companii”, a spus Daniel Slavenie, CEO & partner, Limitless Agency.

,,O strategie de SEO bine definita nu doar ca poate creste vizibilitatea brandului, dar aduce in acelasi timp si un avantaj competitiv esential. Cu peste 10 ani experienta si abordarea noastra bazata pe tehnici avansate si modalitati inovative pentru a obtine rezultatele dorite de catre clientii nostri, suntem convinsi ca vom sustine obiectivele strategice ale Romstal si suntem bucurosi sa incepem in forta acest parteneriat”.

Oferind o gama variata de produse, printre care echipamente de incalzire si climatizare, instalatii sanitare si electrice sau produse electrocasnice, Romstal este unul dintre liderii locali ai industriei echipamentelor de instalatii pentru constructii, cu peste 70 de filiale la nivelul Romaniei. Parteneriatul cu Limitless Agency are ca scop cresterea vanzarilor organice si vizibilitate in mediul online.

Limitless Agency ofera servicii de SEO, PPC, Data si Marketing si crede in puterea transformarii digitale si in capacitatea de a oferi rezultate fara limite.

Romstal

In cei 30 de ani de activitate, Romstal si-a castigat si consolidat pozitia de lider in domeniul instalatiilor pe piata din Romania. Recunoscut pentru calitate si fiabilitate, Romstal este furnizorul de solutii complete, atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru proiecte extinse din sectorul comercial.

Romstal se identifica cu o gama complexa de servicii si produse comercializate, incluzand echipamente de incalzire, panouri solare, instalatii sanitare si electrice, solutii de ventilatie si aer conditionat, precum si servicii de proiectare, consultanta si mentenanta.

In prezent, Romstal are peste 70 de filiale la nivelul Romaniei, prezenta in alte 4 tari din SE Europei, 1200 de angajati doar in Romania si peste 13 000 articole in stoc.

Mai mult in Licitatii, Digital, Retail

 


PUBLICITATE: