"In touch with" 1 milion de clienti
Joi, 14 Decembrie 2006

( AdPlayers.ro , Irina Toma )

In touch with 1 milion de clienti

La un an pe piata româneasca, COSMOTE Romania anunta ca a depasit pragul de 1 milion de clienti. În cadrul unui eveniment special, compania a acordat clientului cu numarul 1 milion, 1.000.000 de minute gratuite pe an catre orice retea, pe viata, si un telefon performant.

Nikolaos Tsolas, CEO COSMOTE Romania, a declarat ca “Depasirea pragului de 1 milion de clienti în numai un an de activitate în Romania reprezinta un indicator evident al receptivitatii pietei fata de produsele si serviciile noastre si al încrederii consumatorilor în marca COSMOTE”

Operatorul de telefonie mobila cu cea mai extinsa prezenta în Europa de Sud-Est, potrivit companiei, Grupul COSMOTE înregistreaza în prezent peste 10 milioane de clienti în cele 5 tari în care opereaza si are ca obiectiv un numar de 15 milioane de clienti în 2009, cifra în care, spun oficialii, operatiunile în dezvoltare ale Grupului în Romania vor contribui semnificativ la atingerea acestui obiectiv.

Pe parcursul primului sau an pe piata româneasca, COSMOTE a reusit în timp record sa îsi extinda acoperirea retelei la nivel national la 95% din populatie. În acelasi timp, compania spune ca si-a consolidat reteaua de distributie, care cuprinde aproape 600 de magazine în toata tara.


PUBLICITATE: