Grayling Romania a asistat Premier Energy in listarea la Bursa de Valori Bucuresti
Marti, 04 Iunie 2024

AdPlayers. info

Grayling, unul dintre liderii pietei de consultanta in comunicare si relatii guvernamentale din Romania, a asistat Premier Energy, una dintre companiile de infrastructura energetica integrata pe verticala cu cea mai rapida crestere din Europa de Sud-Est si unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul energiei regenerabile din Romania si Republica Moldova, in listarea pe Bursa de Valori Bucuresti, anunta compania.

„Ne bucuram ca am reusit sa dezvoltam si sa implementam o strategie de comunicare personalizata, focalizata in special pe atragerea investitorilor de retail. Succesul listarii Premier Energy confirma interesul crescut pentru Bursa de Valori Bucuresti. Multumim Premier Energy pentru incredere si felicitari tuturor celor implicati in acest proces: nu am fi putut reusi fara o munca de echipa exemplara.”  a spus Cristi Cretan (foto), General Manager, Grayling Romania.

Potrivit informarii, la mai putin de un an dupa participarea la listarea istorica a Hidroelectrica la BVB, una dintre cele mai mari oferte publice initiale organizate vreodata in Europa de Est, Grayling marcheaza cu Premier Energy cea mare listare pe bursa locala a unei companii antreprenoriale din ultimii sapte ani.

Grayling a oferit consultanta de comunicare si relatii publice, atat la nivel local, cat si international, fiind asistata de Citigate Dewe Rogerson, unul din liderii globali in consultanta de comunicare strategica si financiara. Grayling si Citigate Dewe Rogerson fac parte din grupul  Accordience.

Oferta publica initiala a Premier Energy a fost un succes important, atat transa investitorilor institutionali, cat si cea a investitorilor de retail fiind suprasubscrise. Actiunile Premier Energy au crescut cu 8,5% in prima zi de tranzactionare.

Grayling Romania a acordat consultanta in cadrul tranzactiei alaturi de companii de referinta in domeniul financiar, precum Citigroup Global Markets Europe AG, UniCredit Bank GmbH (Sucursala Milano), WOOD & Company, Alpha Bank Romania S.A., BT Capital Partners S.A., STJ Advisors, UniCredit S.p.A.

Grayling 

Cu 30 de birouri in intreaga lume, Grayling are acoperirea, influenta si infrastructura unei agentii globale, completate cu creativitatea, conexiunile si perspectivele culturale ale unui jucator local. Combinand o expertiza vasta si variata in domeniul comunicarii, relatiilor guvernamentale, afacerilor publice, strategiilor digitale si creative, cu tehnologii proprii si o cultura incluziva, Grayling dezvolta si ofera campanii integrate de comunicare si relatii guvernamentale care creeaza avantaje pentru clientii sai.

Grayling Romania ofera corporatiilor de pe pietele interne, regionale si internationale strategii integrate de afaceri si relatii publice bazate pe date. Prima agentie internationala de comunicare intrata in Romania in 1998, Grayling este singura companie de consultanta de pe piata locala capabila sa furnizeze servicii integrate de Afaceri Publice si Comunicare la aceleasi standarde inalte, compania exceland in toate domeniile. Pentru a-si extinde serviciile de consultanta in afaceri, Grayling a incheiat un parteneriat strategic cu Tuca Zbarcea & Asociatii, o firma de avocatura de top din Romania.

Cei peste 20 de consultanti ai Grayling Romania provin dintr-o varietate de medii, oferind o expertiza colectiva in diverse domenii – management, consultanta, jurnalism, relatii guvernamentale, sectorul public si marketing - pe care clientii nostri se pot baza.

Grayling face parte din Accordience, alaturi de Citigate Dewe Rogerson, Red si Cirkle.

Mai mult in Business, Parteneriate

 


PUBLICITATE: