Fost GM pentru Europa Centrala si de Est al VTEX, Cristi Movila investeste in compania multinationala ITGlobers si preia conducerea pentru EMEA si APAC
Marti, 02 Iulie 2024

Cu peste 17 ani in domeniul e-commerce unde a construit si gestionat numeroase proiecte pentru lideri din piata de retail, in ultimii ani Cristi Movila a ocupat pozitia de presedinte ARMO si general manager pentru Europa Centrala si de Est al VTEX

AdPlayers. info

Actionar si asociat al companiei columbiene ITGlobers, Cristi Movila preia functia de CEO al companiei pentru regiunile EMEA si APAC.

Cu birouri in opt tari din America Latina si Europa, ITGlobers este specializata in servicii si solutii tehnologice pentru implementarea si optimizarea platformelor de comert electronic, dezvoltare de solutii software personalizate, integrarea sistemelor si dezvoltarea aplicatiilor mobile.

Cristi Movila are o experienta de peste 17 ani in domeniul e-commerce unde a construit si gestionat numeroase proiecte pentru lideri din piata de retail. In ultimii ani el a ocupat pozitia de presedinte ARMO si general manager pentru Europa Centrala si de Est al VTEX, companie care dezvolta solutii software pentru comertul digital.

“In noul meu rol imi propun extinderea prezentei ITGlobers in EMEA si APAC. In Europa Centrala si de Est acceleram prin deschiderea unui nou hub in Bucuresti, care va deservi toata regiunea si va contribui la cresterea cifrei de afaceri a companiei”, a spus Cristi Movila, noul CEO & Partner pentru EMEA si APAC al ITGlobers.

,,Dezvoltarea si implementarea solutiilor bazate pe inteligenta artificiala (AI First) vor constitui principalul focus pentru a imbunatati productivitatea si eficienta clientilor nostri. Compania are clienti in 15 tari, printre cei de la nivel european numarandu-se OBI, Whirlpool, Beko, Casino, Auchan, Cora, Yamamay, Dunnes sau Euro Supermercatos. In Romania, ne propunem sa continuam aceasta crestere si sa investim in parteneriate solide cu lideri din comertul local si regional”, a adaugat noul CEO & Partner pentru EMEA si APAC al ITGlobers.

Cristi Movila se ocupa de coordonarea echipelor dedicate pentru dezvoltarea proiectelor de comert digital, operatiuni back-office si planuri de suport optimizate cu ajutorul inteligentei artificiale, training tehnic personalizat si design UX/UI inovator.

“ITGlobers are o echipa solida si parteneriate strategice cu lideri globali in tehnologie, cum ar fi AWS, Microsoft, OpenAI si NVIDIA, si comert digital, precum VTEX, Salesforce, Commercetools, Mirakl, Shopify sau SCAYLE, ceea ce ofera o baza excelenta de crestere pe termen lung “, completeaza Cristi Movila.

Principalul diferentiator al serviciilor ITGlobers consta in utilizarea tehnologiilor bazate pe AI, care maximizeaza performanta si eficienta proceselor, asigurandu-se astfel ca solutiile folosite sunt integrate si inovatoare.

In 2023, ITGlobers a ajuns la 200 de angajati la nivel global, o parte dintre acestia fiind in Europa, in birourile din Valencia, Madrid, Barcelona si Bucuresti.

Mai mult in Business, Antreprenoriat, Parteneriate


PUBLICITATE: