Endava se asociaza cu OpenAI pentru a implementa ChatGPT Enterprise in cadrul intregii organizatii
Miercuri, 07 August 2024

Tehnologia AI va avea un „impact de transformare” asupra valorii oferite de companie clientilor, spune Matt Cloke, CTO (Chief Technology Officer) al Endava

AdPlayers. Info

Endava (NYSE ‘DAVA’), furnizor global de servicii de transformare digitala, dezvoltare agila si servicii de automatizare inteligenta, anunta un parterneriat strategic cu OpenAI pentru a implementa licentele ChatGPT Enterprise pentru toti cei peste 11.000 de angajati din intreaga lume, informeaza compania.

Potrivit comunicarii, colaborarea marcheaza un pas important in angajamentul Endava de a valorifica cele mai noi tehnologii AI pentru a obtine rezultate pentru clientii sai. Organizatia se va concentra pe utilizarea modelelor avansate de limbaj ale ChatGPT, precum si a capabilitatilor sale de a imbunatati operatiunile, a stimula inovatia si a ajuta la obtinerea unui impact accelerat pentru clienti.

„Inteligenta artificiala va juca un rol crucial in revolutionarea inovatiei produselor, eficientizarea operatiunilor de afaceri si modelarea tehnologiilor pentru a satisfice si depasi asteptarile clientilor”, a spus Matt Cloke, CTO Endava.

„OpenAI se afla in fruntea tehnologiei AI generative, iar prin ChatGPT Enterprise, Endava obtine acces la securitatea si confidentialitatea de nivel enterprise cu cea mai puternica versiune de ChatGPT de pana acum. Pe masura ce pornim in aceasta calatorie, astept cu nerabdare sa vad impactul de transformare pe care il va avea asupra activitatii noastre si a valorii pe care o oferim clientilor” adauga oficialul Endava.

O echipa de „Campioni ChatGPT” din toate departamentele afacerii a realizat deja teste-pilot asupra tehnologiei pe parcursul mai multor luni, integrand-o in sistemele interne pentru a stabili cele mai bune practici de utilizare in cadrul intregii companii.

Pentru a se asigura ca angajatii vor maximiza beneficiile acestui instrument puternic in timp ce il utilizeaza in mod responsabil, Endava urmeaza sa lanseze un modul de training obligatoriu pentru folosirea AI.

Lansarea ChatGPT Enterprise este doar cel mai recent pas in angajamentul Endava fata de AI. In aprilie, compania a lansat Morpheus, acceleratorul sau industrial de AI agentic, destinat industriilor puternic reglementate.

Endava

Endava  (www.endava.com ) ofera servicii clientilor din domeniile Plati, Banci si Piete de Capital, Asigurari, TMT, Produse de Consum, Retail, Mobilitate si Sanatate.

La data de 31 martie 2024, 11.025 de angajati Endava au oferit servicii din locatiile noastre din tarile Uniunii Europene (Austria, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Germania, Irlanda, Tarile de Jos, Polonia, Romania, Slovenia si Suedia), tarile non-UE (Bosnia si Hertegovina, Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Elvetia si Regatul Unit), America Latina (Argentina, Columbia, Mexic si Uruguay), Asia-Pacific (Australia, Malaezia, Singapore si Vietnam), America de Nord (Canada si Statele Unite) si Orientul Mijlociu (Emiratele Arabe Unite).

Mai mult in Digital, Business, 


PUBLICITATE: