Cu 30 de birouri in intreaga lume, Grayling a lansat centrul de creatie si strategie Ignite CEE, pentru 10 tari din regiunea CEE, inclusiv Romania
Marti, 09 Iulie 2024

Suport pentru serviciile de comunicare strategica si creatie ale birourilor Grayling pentru 10 tari din regiunea CEE, inclusiv Romania, hub-ul Ignite CEE, cu sediul in Varsovia, este specializat in analiza audientei, dezvoltarea strategiilor de comunicare, campanii creative, concepte experientiale, campanii de social media si continut creativ.

AdPlayers. Info

Grayling, agentie de comunicare globala prezenta si in Romania, a lansat hub-ul Ignite CEE, care va functiona ca suport pentru serviciile de comunicare strategica si creatie ale birourilor Grayling din 10 tari din regiunea CEE, inclusiv Romania.

Cu sediul in Varsovia, hub-ul Ignite CEE este specializat in analiza audientei, dezvoltarea strategiilor de comunicare, campanii creative, concepte experientiale, campanii de social media si continut creativ.

Ignite CEE va fi condus de Lukasz Napora, directorul de creatie al biroului Grayling din Varsovia din ultimii cinci ani, care a lucrat pentru branduri renumite precum Visa, BMW, TikTok, Primark, FREENOW, Tetra Pak sau Nobu. In rolul de Senior Creative al IGNITE CEE se alatura Jan Fraczek, un specialist cu o vasta experienta in agentii precum WebTalk si Berry Kolektyw Kreatywny, ce a realizat campanii de succes in regiunea CEE pentru Heinz, BNP Paribas, Triumph sau Tymbark.

Napora si Fraczek vor colabora cu echipe formate din experti in date si strategie pe fiecare din cele zece piete din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.

Extensie Ignite Global

Ignite CEE este o extensie a Ignite Global, un alt hub al agentiei Grayling infiintat la Londra acum cinci ani, ce reuneste specialisti cu experienta globala si diversa din Marea Britanie, Franta, Singapore, Hong Kong si China. Hub-ul Ignite Global are studiouri de creatie in Londra si Hong Kong si ofera servicii integrate de design si productie la nivel global.

„Hub-ul global pe care l-am lansat acum cinci ani, IGNITE Global, ne-a aratat ca cererea pentru creativitate in serviciile de comunicare este in crestere. Insa pe langa creativitate, punem accent si pe o strategie bine gandita, bazata pe date. Astfel, prin IGNITE CEE, ne putem oferi expertiza catre mai multi clienti din regiune si putem crea campanii care au impact local si rezoneaza cu mai multe tari din Europa Centrala”, a declarat Lukasz Napora, director de creatie al Ignite CEE.

„Lansarea Ignite CEE sustine angajamentul nostru de a inova si imbunatati serviciile pe care le oferim clientilor din Europa Centrala si de Est. Echipele noastre din aceasta regiune au deja o reputatie excelenta in livrarea de proiecte creative si eficiente. Investitia pe care o facem pentru a aduce talente strategice si creative in echipa noastra ne va ajuta sa consolidam serviciile pe care le oferim la nivel local, intarind in acelasi timp serviciile hub-ul IGNITE Global”, a mentionat Nathan Kemp, Chief Innovation Officer al Grayling.

Va sprijini si serviciile de creatie si strategie Grayling Romania

Ignite CEE va sprijini serviciile de creatie si strategie si ale biroului Grayling din Romania. Grayling Romania este una dintre principalele companii de consultanta de afaceri axata pe comunicare, oferind  strategii integrate de Relatii Publice si Afaceri Publice, bazate pe date, pentru corporatii si organizatii de pe piata locala, regionala si internationala.

Prima agentie internationala de comunicare ce a intrat pe piata din Romania, in 1998, Grayling este una dintre putinele companii de consultanta full-service capabile sa ofere experienta de top la nivel international, adaptata pietei locale. Cei peste 20 de consultanti ai Grayling Romania provin din domenii diverse, oferind clientilor o expertiza bogata si variata in domenii precum consultanta de management, jurnalism, relatii guvernamentale, politici publice si marketing.

Portofoliul de clienti al agentiei include companii precum Bolt, Diageo, Google, ING, IKEA, Netflix, Pokerstars, Primark, Visa, Vienna Insurance Group.

30 de birouri in intreaga lume

Parte din grupul Accordience, alaturi de Citigate Dewe Rogerson, Red si Cirkle, si avand 30 de birouri in intreaga lume, Grayling are acoperirea unei agentii globale. Avand o expertiza vasta in domeniul comunicarii, relatiilor guvernamentale, afacerilor publice, strategiilor digitale si creative, cu tehnologii proprii si o cultura incluziva, Grayling dezvolta campanii integrate de comunicare si relatii guvernamentale pentru clientii sai.

Mai multe despre companie si portofoliul de servicii, pe https://grayling.com/our-offices/bucharest/  

Mai mult in Business, AdPlayersPROFILE, AdPlayersREPORT


PUBLICITATE: