Tuborg Christmas Brew vrea crestere de 10% peste 2004
Sambata, 05 Noiembrie 2005
Tuborg Christmas Brew vrea crestere de 10% peste 2004

( AdPlayers.ro ) United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat azi noapte, la ora 00:00, in pub-urile si barurile din Bucuresti si din tara Tuborg Christmas Brew. Pentru al saselea an consecutiv, singura marca de bere creata special pentru sarbatorile de iarna, va fi prezenta la raft, in editie limitata, in perioada 4 noiembrie – 31 decembrie. Dupa Danemarca. potrivit copmpaniei, Romania se afla pe locul 2 in clasamentul vanzarilor Tuborg Christmas Brew din lume.

Lansata in compania renilor, craciunitelor si a personajelor create special pentru acest eveniment, berea de sarbatori s-a lansat noaptea trecuta in pub-urile si barurile din Bucuresti si din tara. Evenimentul are loc in prima vineri din luna noiembrie, simultan in Romania, Germania, Danemarca si alte tari din Europa.

Tuborg Christmas Brew vrea crestere de 10% peste 2004“Anul trecut vanzarile Tuborg Christmas Brew au fost cu 10% mai mari decat in 2003, iar anul acesta estimam o crestere de 10% fata de 2004” a declarat Catalin Ignat (foto), Director de Marketing, URBB, intr-o vestimentatie din noua colectia de "iarna-iarna" de la Tuborg Cristmas Brew. La evenimentul de lansare de aseara a mai fost prezent si Shachar Shaine, Presedinte, URBB.

Evenimentul de lansare organizat impreuna cu agentiile Prospero ( BTL) si Tempo Advertising ( PR ), este urmat de actiuni neconventionale in pub-uri si cluburi din tara, in fiecare weekend din perioada 4 noiembrie - 3 decembrie. Anul acesta, prima sticla a fost desfacuta de andreea Banica si Trupa fly, care au si cantata “imnul” marcii din aces an. Andreea Banica a mai “semnat” cu vocea si invitatiile la evenimentul de lansare, lasat in griha agentiei Tempo Advertising. Cei prezenti la evenimentul de aseara au primit din partea Tuborg Christmas Brew cate un CD cu o invitatie audio, personalizata, pentru fiecare in parte, de vocea Andreei Banica.

Tuborg Christmas Brew vrea crestere de 10% peste 2004

Petrecerile organizate in Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Ploiesti si Timisoaramai aduc cu ele concursuri cu premii in bere, materiale promotionale, cater un telefon mobil saptamanal si da start premiilor cu excursii in tinutul alb - marele premiu, fiind o excursie pentru 2 persoane in Laponia. Potrivit URBB, premiul va fi acordat prin targere la sorti, in data de 14 decembrie, celor care se inscriu pe site-ul tuborg.ro.

Dupa cum afirma reprezentantii URBB, noul sortiment se gaseste din aceasta dimineata la raft in toate magazinele care comercializeaza produsele Tuborg Romania. Tuborg Christmas Brew  este disponibila la sticle  de 0.33 l,  sticle si cutii de 0.5 l , butoiase de 5 l si pachete de 8 sticle, in doua variante.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: